Sisältöön »
 
lupa-tunteisiin-banneri-1.png
 

LUPA TUNTEISIIN -KAMPANJA

LUPA TUNTEISIIN -kampanja antaa nimensä mukaisesti luvan kaikkien omille tunteille: ilo ja suru, ihmetys ja ihailu, pelko ja rohkeus näyttäytyvät jokaisen elämässä vaihtelevasti. Puhdistava itku, vatsalihakset kramppiin saava nauru tai käsiä hikoiluttava jännitys saa sinut tuntemaan ja tunnistamaan itsesi. Tunteiden tunnistaminen – tunnetaidot – vapauttaa energiaa positiiviseen toimintaan, vähentää stressiä ja auttaa sinua pitämään parempaa huolta tärkeimmästä – sinusta itsestäsi (Erkko & Hannuksela, 2015). Anna tunteiden tulla, tiedosta ne, valjasta ne tukemaan omaa ja läheistesi hyvinvointia.

LUPA TUNTEISIIN 2023-2024 jatkaa HYVÄ MINÄ - HYVÄ SINÄ -kampanjaa 2022-2023, jossa haluttiin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa vahvistaa nuorten itsetuntoa, minä pystyvyyttä, minä riitän -kokemusta sekä hyvän huomaamista itsessä sekä muissa.

Haastamme mukaan kampanjaan kaikki kuntalaiset iästä riippumatta, kunnan toimijat, yritykset, vapaaehtoistoimijat, yhdistykset ja päättäjät. Ehdota työyhteisössä, koululuokassasi, harrastustoiminnassa tai kotona tunteiden sanoittamista. Miltä minusta tuntuu? Miltä sinusta tuntuu? Anna lupa tunteisiisi ja olet jo sillä mukana kampanjassa!

Ole rohkea ja näytä tunteesi!

LUPA TUNTEISIIN -kampanjan materiaalit ovat vapaasti ladattavissa. 

#LupaTunteisiin #SaanTuntea #TunnistanTunteen #MeniköTunteisiin #AjattelenSiisTunnen #PuhettaTunteista #Tunnekasvatus #TunneKasvattaa #UrjalanHyvinvoinninVuosi2023


(Lähde: Erkko, Anna & Hannukkala, Marjo 2015. Mielenterveys voimaksi. Suomen Mielenterveysseura, 3. painos)

 

Ota yhteyttä

Nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori
Tiina Juutilainen
040 335 4237
tiina.juutilainen@urjala.fi

 

Lataa tästä itsellesi materiaalit:

Suosittelemme lataamaan materiaalin ensin omalle koneelle ennen tulostusta.

 
 
 
 
x