Sisältöön »
 

Liikuntatilat

Urjalassa varattavia liikuntatiloja ovat Aseman koulun liikuntasali, liikuntahalli, auditorio (liikuntatilana, kun penkit eivät ole käytössä) sekä tenniskentät. Tenniskentät ovat vapaassa käytössä silloin kun siellä ei ole varattuja vuoroja. Muihin liikuntatiloihin tulee aina hakea vuoroa täyttämällä tilavuorohakemus. Samalla hakemuksella voi hakea myös tenniskentältä vuoroa. 

Urheilukentän varauksista voi kysyä liikuntapaikkojen hoitajalta p. 040 335 4234.

Urjalan laavuilla ei ole varausmahdollisuutta, mutta mikäli aiotte vierailla jollakin kunnan laavulla isommalla porukalla, voi tiedotusapua kysyä liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorilta.

Varaukset

Ohjeet, ehdot ja hinnasto >>

Tilavuorohakemus >>

Säännöt kunnan avoimille vuoroille>>

 
 
 

 

HUOM! Tilavarausten hinnat ovat nousseet 30 % 1.1.2023 alkaen. 

Tilat ovat varattavissa arkisin ja viikonloppuisin klo 8–22. Vuorot myönnetään kirjallisten hakemusten perusteella, ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut.

Vakiovuorohaku kesäkaudelle (1.6.–31.8.) huhtikuussa
Vakiovuorohaku lukuvuodelle (1.9.–31.5.) toukokuussa

Vakiovuoroja voi hakea ympäri vuoden, mikäli tilassa ei ole ajankohdalle vielä varausta. Urjalan kunnalla on oikeus perua myönnetty vuoro tilapäisesti erillisen tapahtuman, kunnan oman toiminnan tai huolto- ja korjaustöiden takia.

Yksittäisiä vuoroja voi hakea koko vuoden ajan.

 
Tilavarausohjeet

1. Mikäli haet yksittäisvuoroa tai vakiovuoroa hakuajan ulkopuolella, tarkista ensin kunkin tilan varauskalenterin kautta, onko tila vapaana.

 2. Täytä tilavuorohakemus kokonaisuudessaan (sähköiset lomakkeet menevät automaattisesti oikeille henkilöille). Mikäli et saa täytettyä sähköistä lomaketta, ota yhteys tilan vuokrauksesta päättävään henkilöön.

3. Päätöksessä saat ohjeistuksen tilan käytöstä, avaimista jne. Noudata tilavarausten ehtoja, jotka löytyvät tilavuokrauksen periaatteista. 

4.  Mikäli et tarvitsekaan ko. tilaa, peru se viimeistään 7 vrk etukäteen, muutoin tilavuokra peritään kokonaisuudessaan. Lähetä peruutus kirjallisesti (sähköposti käy) sille henkilölle, joka on lähettänyt sinulle päätöksen vuorosta.

5. Tilat laskutetaan jälkikäteen siten, että lukuvuoden vakiovuorot laskutetaan kahdessa erässä (joulukuussa ja kesäkuussa), kesäkauden vakiovuorot laskutetaan syyskuussa ja yksittäisvuorot laskutetaan tilaisuuden jälkeen.  
 
 
 
x