Sisältöön »
 

Ulkoilureitit ja ladut

 
janita-komu-38.jpg
 

Hiihtolatujen ajankohtainen tilanne kaudella 2022-2023 löytyy tästä linkistä.

Asema, valaistu kuntorata 3 km ja lisäksi hiihtokaudella käytettävissä 2 km, 3 km, 5 km ja 10 km lisäladut (kuva Sutosten hiihto- ja vaellusreiteistä, kuva Lammiharju-Vilpola latukartasta)

Kirkonkylä, urheilukenttä, valaistu kuntorata 2,5 km, lisäksi hiihtokaudella 5 km ja 8 km ladut

Nuutajärvi, valaistu kuntorata 1 km ja 6 km latu

Menonen, valaistu kuntorata 1 km

Urjalankylä, luonnonlatu 6 km

Urjalankylään syksyllä 2022 avatusta ulkoilureitistä löydät linkin kautta Trailmap-kartan. Reitti ei ole kunnan tekemä eikä ylläpitämä.

 

Ulkoilureitit

Soutumiesten lenkki

Kunnan ylläpitämä ulkoilureitti

Reitin lähtöpiste ja infotaulu: Salmentie 496, 31700 Urjala, johon mahtuu 5 autoa. Autoja ei saa pysäköidä parkkipaikan vastakkaisella puolella olevan peltotie päähän.

Toinen parkkipaikka reitin varrella Urjalan jätevedenpuhdistamolla osoitteessa Koskuentie 76, 31700 Urjala. Reitin parkkipaikalle mahtuu 4 autoa, mutta pysäköidä voi muuallekin puhdistamon ympäristöön, kunhan ovien edustat jäävät vapaiksi. Alueelle mahtuu noin 30 autoa yhteensä.

Reitin pituus: reitti 6,1 km, mutta mahdollisuus myös lyhyempiin reitteihin. Oikaisumahdollisuudet viitoitettu. Reitti on pääosin rengasreitti, jolla lyhyt edestakainen osuus Salmentien parkkipaikalle.

Viitoitus koko reitillä, ruskeat opasteviitat ja risteyksissä viitat, joihin merkittynä kuljettu ja jäljellä oleva matka. Reitti yhdistyy Pietarin polkuun (7,5 km) ja osan matkaa ovat samalla reitillä. Yhdistettynä Pietarinpolkuun tulee reitin pituudeksi 13,2 km. Alueella paikoitellen muitakin, merkitsemättömiä polkuja. Viitoitusta parannetaan jatkuvana kehityskohteena.

Soutumiesten lenkin varrella Kannonkolon laavu. Mahnuntien varrella kahden auton parkki, josta matkaa Soutumiesten lenkin varrella olevalle Kannonkolon laavulle 0,4km. Matkaa jätevedenpuhdistamon parkkipaikalta (Koskuentie 76) Kannonkolon laavulle myötäpäivään 1,5km ja vastapäivään 2,1km.

Urjalankylän ulkoilureitti

Yhdistyksen ylläpitämä ulkoilureitti

Reitin pysäköinti- ja lähtöpaikka ja Urjalankylän Koulumaan pihassa (Kantalantie 19, 31720 Urjalankylä). Ulkoilureitillä on valittavissa 8 km ja 10 km matkat opastettuja polkuja pitkin. Merkityn lisäksi voi tehdä lyhyempiä retkiä (2 km – 6 km) palaamalla tietä pitkin lähtöpaikkaan. Reitin puolessa välissä on taukopaikka ja laavu. Tulentekoa varten on seurattava metsäpalovaroituksia.

 Katso tästä Urjalankylän ulkoilureitin kartta

 

Ota yhteyttä

Liikuntapaikkojen hoitaja
Mika Numminen
040 335 4234
mika.numminen@urjala.fi

liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
040 335 4372
heidi.jalli@urjala.fi

 

Linkit

Urjalan liikuntapaikkojen järjestyssäännöt >>

 
 
 
x