Sisältöön »
 

Sisäliikuntapaikat

 
urjala-palvelut-kuvia-61.jpg
 

Liikuntatilat ovat varattavissa arkisin ja viikonloppuisin klo 8–22. Vuorot myönnetään tilavuorohakemusten perusteella, ja niistä peritään voimassa olevan hinnaston mukaiset maksut. 

Vakiovuorohaku kesäkaudelle (1.6.–31.8.) on auki 30.4.2024 saakka.
Vakiovuorohaku lukuvuodelle (1.9.–31.5.) on auki 31.5.2024 saakka. 

Vakiovuoroja voi hakea ympäri vuoden, mikäli tilassa ei ole ajankohdalle vielä varausta. Ajankohtaisen varaustilanteen pääset katsomaan alla lueteltujen tilojen osalta "varaustilanne" kohdasta. Urjalan kunnalla on oikeus perua myönnetty vuoro tilapäisesti erillisen tapahtuman, kunnan oman toiminnan tai huolto- ja korjaustöiden takia.

Vapaita vuoroja voi varata omaan käyttöön ympäri vuoden. Näitä on etenkin kesäaikana.

Tenniskentät ovat kuntalaisten vapaassa käytössä silloin, kun ne eivät ole varattu. Mikäli kentälle haluaa vakiovuoron, sitä tulee hakea sähköisen lomakkeen kautta.

Aseman koulun liikuntasalista ei voi varata vuoroa kesällä 2024, koska siellä suoritetaan putkitöitä.

Ohjeet, ehdot ja hinnasto sekä tilavuorohakemus kaikkiin liikuntatiloihin löytyvät oikealla olevasta palkista otsikon "varaukset" alta.

 

Kuntosali

Kuntosali

Urjalantie 37
31760 Urjala

 

Urjalan kuntosali sijaitsee yhtenäiskoululla ja sisäänkäynti tapahtuu G-ovesta, joka löytyy Vanhainkodintien puolelta ns. alaparkkipaikalta. Kuntosalin pinta-ala on 136 m2 ja sieltä löytyvät Kerko Sport Oy:n kuntosalilaitteet. Laitteiden sijoittelussa on pyritty huomioimaan riittävä esteettömyys. 

Kuntosali on avaimen hankkineiden käytettävissä vuoden jokaisena päivänä klo 5-23, paitsi siivoisaikana arkisin klo 11-12. Alta löytyvistä kuntosalin säännöistä löydät vielä tarkempia tietoja kuntosaliin liittyen.

Hinnasto >>

Kuntosalin säännöt >> 

Kuntosalin avain on hankittavissa Urjalan kirjastosta sen aukioloaikoina. Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, ePassi ja Smartum. Käyttömaksut eivät sisällä avainta noudettaessa maksettavaa avainpanttimaksua (10 €). 

Yhdistyksillä on mahdollisuus varata kunnan vanhaa kuntosalia.

Tiedustelut liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorilta p. 040 335 4372. « Takaisin

 

Varaukset

Ohjeet, ehdot ja hinnasto >>

Tilavuorohakemus kaikkiin liikuntatiloihin >>

Säännöt kunnan avoimille vuoroille>>

 

Ota yhteyttä

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
heidi.jalli@urjala.fi
040 335 4372

 
 
 
x