Sisältöön »
 

HarrastusTOIMINTAA KAIKENIKÄISILLE

 
dsc-3881.jpg
 

Nuoriso- ja liikuntatoimi kokoaa tälle sivustolle linkit Urjalassa aktiivisesti toimivien yhdistysten sivuille sekä tietoja harrastusmahdollisuuksista, joita ei löydy internetistä.

Urjalasta löytyy monipuolisesti toimintaa kaikenikäisille.  Lähde rohkeasti tutustumaan yhdistysten ja muiden toimijoiden tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin, johon on koottu monipuolisesti harrastustoimintoja kaikenikäisille. Tapahtumakalenteri päivitetään vuosittain alkusyksyn aikana. Mikäli sinulla on tapahtumakalenteriin päivitettävää/lisättävää, ole yhteydessä nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja Anu Pajuseen (anu.pajunen@urjala.fi / 040 335 4263.

Tutustu myös iäkkäämmälle väelle sopivaan liikuntatoimintaan, joka on koottu Seniorien liikuntalukkariin 2023-2024. Tämäkin lukkari päivittyy vuosittain alkusyksyn aikana. Mikäli sinulla on lukkariin päivitettävää/lisättävää, ole yhteydessä liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalliin (heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372)

Nuoriso- ja liikuntayhdistykset

4H YHDISTYS
Urjalan 4H-yhdistys järjestää kerho- ja leiritoimintaa 6-12-vuotiaille lapsille, työllistää nuoria erilaisiin tehtäviin ja tarjoaa 13-28-vuotiaille nuorille mahdollisuuden kokeilla 4H-yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. Teemme työtä, jotta jokainen lapsi ja nuori löytää omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa, saa onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden kasvaa kestävään elämäntapaan, aktiiviseen työhön ja yrittäjyyteen.

HESSI-TALLIN VANHEMPAINYHDISTYS

MLL URJALA
Lasten ja perheiden parhaaksi. Säännöllisinä toimintoina perhekahvilat sekä perheliikunta.

RYUJINKAN
Kuntoilua hyvässä seurassa omalla tasolla. Kaikenikäiset ja -kuntoiset lämpimästi tervetuloa!

TAEKWONDO/JI DO KWAN
Kaikille maksutonta ja sopivaa liikuntaa. Tule kehittämään itseäsi mukavaan ryhmään. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityisiä ominaisuuksia.

URJALAN HEVOSURHEILIJAT
Seura edistää mukavaa ja vastuullista hevosurheilua, kohottaa seuransa jäsenten hevostietoutta ja ratsastustaitoa sekä laajentaa hevosurheilun harrastajien piiriä. Jäsenistö koostuu yksityisistä harrastelevista hevosihmisistä, mutta seurasta löytyy myös aktiivisia kilpailijoita matka-, koulu- ja esteratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Seura järjestää aktiivisesti eri lajien ympärillä valmennuksia sekä kilpailuja.

URJALAN NAISVOIMISTELIJAT
Monipuolista liikuntaa kaikenikäisille.

URJALAN PALLOSEURA
Jalkapalloa jokaiselle: Tavoitteenamme on innostaa jalkapallon pariin ihmisiä mahdollisimman laajasti sekä kasvattaa lajin suosiota. Toiminnassamme toteutamme ja edistämme iloisuuden, Fair Play – reilun pelin, tasa-arvon, suvaitsevaisuuden sekä yhteisöllisyyden periaatteita.

URJALAN SISUKIEKKO

URJALAN TENNISSEURA

URJALAN URHEILIJAT
Monipuolinen yleisseura, jossa voi tällä hetkellä harrastaa aktiivisesti yleisurheilua, suunnistusta, hiihtoa, maahockeyta ja sulkapalloa.

URJALAN URHEILUAUTOILIJAT
Urjalan Urheiluautoilijat ry on yksi AKK- lajiliiton yhdistyksistä. Toimintaamme ohjaavat turvallisuus, yhteisöllisyys, nuorisotyö ja ympäristövastuu.

URJALAN VANHEMMAT
Pyrimme edistämään vanhempien osallisuutta lasten, nuorten ja lapsiperheiden asioissa vahvistamalla vanhempien vaikutusmahdollisuuksia ja toimintaedellytyksiä Urjalassa.

URJAN VARSTAT
Toteuttaa partio-ohjelman mukaista toimintaa kouluikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Jokaiselle pyritään tarjoamaan harrastus, johon kaikki ovat tervetulleita omana itsenään.

URJALAN VPK
Vapaapalokuntatoimintaa nuorille.

Kyläyhdistykset

HUHDIN KYLÄYHDISTYS
Lammiharjun ja Sutosten alueen ulkoilureittien ylläpito.

Eläkeyhdistykset

ELÄKELIITON URJALAN YHDISTYS
Tarjoaa jäsenilleen tapaamisten lisäksi retkiä, liikuntaa ja erilaisia tapahtumia. 

URJALAN ELÄKKEENSAAJAT
Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa jäsenistölleen mielekästä ja virikkeellistä toimintaa arjen rutiinien vastapainoksi.

URJALAN KANSALLISET SENIORIT RY
Yhdistyksemme on vireä  harrastus- ja edunvalvontayhdistys. Tarjoamme monia mahdollisuuksia yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja itsensä kehittämiseen.

Potilasyhdistykset

AKAAN SEUDUN DIABETESYHDISTYS
Iloa yhdessäolosta.

AKAAN SEUDUN KUULO RY
Urjalassa on kuulolähipalvelua ja vertaistukea.

Muut

LC URJALA LINNATTARET
Palvelemme ja autamme vapaaehtoistoimin nuoria, aikuisia, perheitä ja iäkkäitä mm. järjestämällä tapahtumia, olemalla mukana auttamassa tapahtumien järjestelyissä, keräten varoja auttamistoimintaan. 

URJALAN ELÄINSUOJELUYHDISTYS RY

URJALAN SEUDUN VANHUSTENKOTIYHDISTYS RY (ILTALA)
Asuntojen vuokrauksen lisäksi yhdistys järjestää mm.  yhdistystoimintaa, kerhoja ja vapaaehtoistoimintaa.  

URJALAN SEURAKUNTA
Seurakunta tarjoaa monenlaisia harrastus- ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia eri-ikäisille.

VALKEAKOSKI-OPISTO
Monipuolisesti kursseja Urjalassa mm. käsitöihin, liikuntaan ja musiikkiin liittyen.

VÄINÖ LINNAN SEURA 
Väinö Linnan seura on perinteikäs yhdistys, jonka monipuolisessa toiminnassa yhdistyvät jäsenten mielenkiinto nimikkokirjailijan elämään ja teoksiin sekä monipuolinen ja aktiivinen kulttuuritoiminta. Seuran tarkoituksena on Väinö Linnan henkilöön ja tuotantoon kohdistuvan mielenkiinnon ja harrastuksen herättäminen ja edistäminen, Väinö Linnan elämään ja teoksiin liittyvien muistojen ja muun aineiston kokoaminen ja vaaliminen; Väinö Linnan henkilön ja tuotannon innoittaman ja muun suomalaisen luovan kirjallisuuden ja taiteen tukeminen sekä siihen liittyvän tutkimustoiminnan edistäminen; kaikkinaisen urjalalaisen kulttuurityön vaaliminen ja edistäminen. Väinö Linnan seura järjestää Pentinkulman päivät -kirjallisuustapahtumaa ja on mukana joidenkin muiden kirjallisten tapahtumien ja kilpailuiden järjestelyissä.

Mikäli haluat lisätä tietoa tälle sivulle, ole yhteydessä liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalliin (etunimi.sukunimi@urjala.fi). 
 
 
 
x