Sisältöön »
 

Muut avustukset ja huomioiminen

 
 

Sali- ja kenttävuorojen maksuttomuus:

Yhdistysten harjoitusvuorot kunnan omistamissa kiinteistöissä ja urheilualueilla ovat alle 18-vuotiaille, erityisryhmille sekä eläkeläisille maksuttomia ja paikallisille yhdistyksille aikuistoiminnan osalta - 50 % hinnoista (ei koske liikuntahallin kuntosalia).
Liikuntatilojen varaamisesta ja hinnoista löytyy lisätietoja täältä.

Urheilukentän osalta säännölliset vuorot haetaan liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jallilta (heidi.jalli (at) urjala.fi / 040 335 4372) ja yksittäisissä vuoroissa voi olla yhteydessä kentänhoitaja Mika Nummiseen (040 335 4234).

Urheilukenttä ja sen vierestä löytyvät tenniskentät ovat kuntalaisten käytettävissä ilmaiseksi silloin, kun varattuja vuoroja ei ole.

Vuoden nuori:

Vuoden nuoren palkitsemisesta hyvinvointilautakunta päättää erikseen. Valintoja varten hyvinvointilautakunta pyytää ehdotuksia valintoihin perusteluineen syksyllä Urjalan Sanomissa kunnan ilmoituksella. Huomionosoitukset jaetaan hyvinvointilautakunnan toimesta itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.

Vuoden urheilija ja vuoden urheiluteko:

Vuoden urheilijan ja urheiluteon palkitsemisesta hyvinvointilautakunta päättää erikseen. Valintoja varten hyvinvointilautakunta pyytää ehdotuksia valintoihin perusteluineen syksyllä Urjalan Sanomissa kunnan ilmoituksella. Huomionosoitukset jaetaan hyvinvointilautakunnan toimesta itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.

Nuorisoyhdistysten ja urheiluseurojen muistaminen:

Urjalalaisten nuorisoyhdistysten ja urheiluseurojen täyttäessä tasavuosia tämä huomioidaan kunnan myöntämällä lahjakortilla. Kätevimmin muistaminen käy järjestön järjestämässä tilaisuudessa.

Urheilijoiden muistaminen:

Yksilö- tai joukkueurheilulajeissa menestyneitä huomioidaan kunnan myöntämällä stipendillä. Stipendit luovutetaan Itsenäisyyspäivänjuhlan yhteydessä.

 

Ota yhteyttä

Yksikkö
Liikunta- ja nuorisotyö

Osoite
Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Tampereentie 6 31760 Urjala

liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
040 335 4372
heidi.jalli@urjala.fi

Nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori
Tiina Juutilainen
040 335 4237
tiina.juutilainen@urjala.fi

 

Säännöt ja lomakkeet

Urheilustipendin hakukriteerit >>

Urheilustipendin hakulomake >>

 
 
 
x