Sisältöön »
 
Laura Korpikaivo-Tamminen esittelee ryijyään "Haaveita vaan", kuvan julkaisija Lappeenrannan taidemuseo (taideteokset)
 

Kuvassa Laura Korpikaivo-Tamminen esittelee ryijyään "Haaveita vaan" Valtakatu 30 liikkeessä. Kuvan julkaisija on Lappeenrannan taidemuseo (taideteokset).

 

Laura Korpikaivo-Tammisen rahastosta jaettava apuraha

Laura Korpikaivo-Tammoisen rahastosta jaetaan vuosittain apurahaa yritteliäiden opiskelijoiden peruskoulun jälkeisiin kulttuurialan sekä tekniikan ja liikenteenalan kättentaitoihin liittyvien opintojen tukemiseen. Apuraha julistetaan haettavaksi vuosittain syys- lokakuussa ja sen myöntämisestä päättää hyvinvointilautakunta. Apuraha on 600 euron suuruinen ja se voidaan jakaa joko yhdelle tai useammalle opiskelijalle. 

Opiskelija on hakukelpoinen, mikäli hänelle on myönnetty peruskoulun tai lukion päättötodistus Urjalasta ja mikäli hänen nykyiset opintonsa suuntautuvat kulttuurialalle tai tekniikan ja liikenteen kättentaitoja vaativiin aloihin. Apurahaa haettaessa kuntaan tulee toimittaa hakemus perusteluineen, kopio opintorekisteriotteesta ja lisäksi tieto siitä, koska päättötodistus on Urjalassa myönnetty (myös kopio käy). Hakemukset toimitetaan osoitteeseen urjalan.kunta@urjala.fi tai postitse Urjalan kunta, PL 31, 31761 Urjala. Varmistathan, että hakemuksesi on vastaanotettu.

Jos jonain vuonna ei ole apurahaan oikeuttavia hakijoita, kartutetaan pääomaa jakamatta jääneellä vuosikorolla.

Hakuajan alkamisesta ilmoitetaan kunnan kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja lisäksi on julkaistu ilmoitus Urjalan Sanomissa.

 

Ota yhteyttä

Sivistysjohtaja
Juha Salo
040 335 4250
juha.salo@urjala.fi

Hallintosihteeri
Katja Ingberg
040 335 4251
katja.ingberg@urjala.fi

 

Laura Korpikaivo-Tammisen rahaston säännöt

 
 
 
x