Sisältöön »
 

yritystontit

 
Heiniä ja ilta-aurinko. Kuva Valokuvaus JPaija
 

Yritystonttimme sijaitsevat aivan ysitien kupeessa kuntakeskustan eteläpuolella. Vilkkaasti liikennöidyn väylän varrella yritysten näkyvyys on hyvä.

Savikontien alue sijaitsee 9-tien länsipuolella. Alueella on kolme tonttia; (1) 7011m2, (2) 8432 m2, (3) 6882 m2 yhteispinta-alaltaan n. 2,2 ha, joiden kokoa voidaan tarvittaessa muuttaa tai yhdistää sijoittuvan yritystoiminnan tarpeiden mukaan. Yritystonttien tila on rakentamisen kannalta hyvä – alue sijaitsee sorapohjaisella maalla ja tonttien tasaus on tehty sekä yhdystie alueelta 9 tielle ja kuntakeskukseen on valmiina. Alue soveltuu mm. logistiikan ja kaupan alan yrityksille.

Kolkan alue sijaitsee hieman etelämpänä Savikon yritysalueesta 9-tien itäpuolella. Alueella toimii jo kuljetuspalveluita, asennuspalveluita sekä rakenne ja rakennustuotteita valmistavia yrityksiä. Alueella on vapaana 0,5 ha tontti 9-tien vieressä. Valmiustila kuntatekniikan osalta on hyvä.

Kolkanjoen alue on yritysalueistamme uusin ja eteläisin. Kolkanjoelle on hahmoteltu seitsemän teollisuustonttia, joista on mahdollista erottaa yrityksen tarpeita parhaiten vastaava alue. Yhdellä Kolkanjoen tontilla on varaus liikenneasemalle. Tonttihinta Kolkanjoella on 1€/m2.

Yritysalueemme tarjoavat yrityksille hyvän näkyvyyden 9-tielle sekä hyvät yhteydet niin Turkuun, Tampereelle kuin Helsinkiinkin.

Tästä linkistä Tontti- ja toimitilapalveluumme >>


 

Ota yhteyttä

Yksikkö
Elinkeinopalvelut

Elinvoimapäällikkö
Satu Sarin
040 335 6096
satu.sarin@urjala.fi

 


 
 
 
x