Sisältöön »
 

Yritys- ja palveluhakemisto

 
Yritykset ja palvelut Akaa Urjala Valkeakoski
 

Etelä-Pirkanmaan kunnat tarjoavat käyttöönne yhteisen yrityshakemiston, josta voit hakea Akaassa, Urjalassa ja Valkeakoskella toimivia yrityksiä, tutustua yritysten tietoihin ja paikallistaa yritykset karttanäytöltä. Ajantasaisista ja monipuolisista tiedoista hyötyvät niin alihankkijaa, kumppania tai uusia verkostoja etsivät yritykset, kuin tuotteita ja palveluita etsivät asiakkaat. Yrityksiä rekisterissä on tällä hetkellä pari tuhatta. Palvelu on käyttäjille maksuton.

Etelä-Pirkanmaan yrityshakemiston perustiedot pohjautuvat Suomen Asiakastieto Oy:n aineistoon. Yritykset ovat yrityshakemistossa automaattisesti mukana, mikäli yritys ei ole erikseen näkyvyyttä kieltänyt.

Yrityksiä kannustetaan lisäämään hakemistoon itse tarkempaa tietoa tarjoamistaan palveluista, jotta käyttäjät ja hakemiston yritykset saisivat tästä palvelusta mahdollisimman paljon hyötyä. Niihin yrityksiin, joihin rekisteriaineistosta löytyy sähköpostiosoite, lähtee automaattisesti tietojen tarkistus- ja täydentämispyyntö. Tarkistusposti tulee kuuden kuukauden välein.

Yritys- ja palveluhakemistoon tästä linkistä >>

Uuden toiminnon myötä voit nut hakea Urjalan eri alojen yrityksiä suoraan palveluhakemistosta.
Esimerkkinä majoitus:
Majoituspaikat Urjalassa>>

Koko palvelulistan löydät nyt täältä:
Suora linkki Urjalan yritysten palvelulistaan>>

 

Ota yhteyttä

Yksikkö
Elinkeinopalvelut

Elinvoimapäällikkö
Satu Sarin
040 335 6096
satu.sarin@urjala.fi

 
 
 
x