Sisältöön »
 

Työllisyyspalvelut työnhakijalle

 
nimeton-suunnmalli-1.png
 

Urjalan osaamisen kehittämisen palvelut

Urjalan työllisyyspalvelut auttavat Sinua työnhakija löytämään oman polkusi kohti koulutusta tai työelämää. Ole yhteydessä työllisyyspalveluiden valmentajaan keskustellaksesi tarkemmin koulutusratkaisuista tilanteessasi. 

Valmentajan tavoitat numeroista 040 335 4383  ja 050 477 6747

Monialainen yhteispalvelu 

– kun tarvitset viranomaisten palvelujen yhteensovittamista

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on TE-toimiston, hyvinvointialueen, kunnan ja Kelan yhteinen toimintamalli, joka palvelee pidempään työttömänä olleita työnhakijoita. Se tarjoaa työnhakijalle eri viranomaisten palveluja yhden luukun periaatteella. Työskentely perustuu asiakaslähtöiseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Palvelu on tarjolla jokaisen TE-toimiston alueella ja kaikissa Manner-Suomen kunnissa.

Monialaisessa yhteispalvelussa selvitetään, mitä palveluja tarvitset työllistymisesi edistämiseksi ja kanssasi laaditaan monialainen työllistymissuunnitelma. Suunnitelma voi sisältää julkisia työvoimapalveluja, sosiaali- ja terveyspalveluja sekä kuntoutuspalveluja.

TE-toimisto, hyvinvointialue, kunta tai Kela ohjaa sinut yhteispalvelun asiakkaaksi. Voit tiedustella palveluun pääsyn kriteerejä omavirkailijaltasi ja tehdä aloitteen monialaiseen yhteispalveluun ohjaamisesta. Asiointi monialaisessa yhteispalvelussa tapahtuu ajanvarauksella.


 

Palvelemme Sinua kaikissa työllistymiseen ja koulutukseen liittyvissä asioissa arkisin ma-pe klo 9-15.

tyollisyyspalvelut@urjala.fi

 
 

Hankkeet

Työtie –hanke
Entergr8 -hanke

Linkit

Ohjeita työnhakijalle>>

Työnhakijaksi ilmoittautuminen (ilman pankkitunnuksia)>>

Työttömien terveystarkastuksen järjestäminen >>

 
 
 
x