Sisältöön »
 

YRITYKSEN PERUSTAMISeen yrittäjyysseteli

 
money-2696219-1920-1.jpg
 

Kunta tukee uusien 4H-yritysten perustamista Yrittäjyyssetelillä 

Nyt sinulla on erityisen hieno tilaisuus kokeilla 4H-yrittäjyyttä, sillä Urjalan kunta tarjoaa 300€ suuruisen yrittäjyyssetelin uusien 4H-yritysten käynnistämiseen 13–28-vuotiaille urjalalaisille nuorille.

Yrityksen tulee toimia vuoden 2024 aikana ja yritystoimintaa saa jatkaa 28-vuotiaaksi asti. Voit siis työllistää itsesi yrittäjänä jatkossakin ja sinulla on varma kesätyö tulevinakin vuosina. 

Yrittäjyysseteliä voit hakea, kun yrittäjyyskurssi on suoritettu ja liiketoimintasuunnitelma hyväksytty. Yrittäjyyskurssi tulee olla suoritettuna viimeistään 31.10.2024, jotta yrityksen toiminta ehtii käynnistyä vielä kuluvan vuoden aikana. Kotikuntasi tulee olla Urjala yrittäjyyskurssille hakeuduttaessa. 

Yrittäjyysseteli voidaan myöntää samalle henkilölle vain kerran. Rahan saa käyttöönsä, kun yrittäjyyskurssi, perustamisilmoitus sekä liiketoimintasuunnitelma on tehty, ja sopiva yritysohjaaja löytynyt.

Yrittäjyysseteli on starttirahatyyppinen kannustin nuorelle oman yrityksen perustamiseksi. Tuella voit kattaa 4H-yrityksen perustamisesta syntyviä kuluja, kuten vakuutuskuluja, markkinointikuluja, väline- ja tarvikekuluja tai vuokrakuluja. Yrittäjyysseteliä käyttävän yrityksen tulee yltää vähintään 50€ liikevaihtoon. Mahdollisessa tuen väärinkäytön tapauksessa kunnalla on oikeus periä tuki takaisin. 

Lisätietoja oman 4H-yrityksen perustamisesta

 
 

Ota yhteyttä

Elinvoimapäällikkö
Satu Sarin
040 335 6096
satu.sarin@urjala.fi

 
 
 
x