Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy järjestää Ekotempauksen, keräyspäivä Urjalassa ti 30.5.

29.05.2023

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy järjestää Ekotempauksen, keräyspäivä Urjalassa ti 30.5.

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy järjestää Ekotempauksen 22.5.-1.6. Tammelassa, Forssassa, Loimaalla, Punkalaitumella, Somerolla, Urjalassa ja Ypäjällä. Keräyspäivä on Urjalassa tiistaina 30.5.2023.

Ekotempauksen aikana LHJ:n keräysautot kiertävät tempauspysäkeillä vastaanottamassa pieniä eriä kotitalouksien vaarallisia jätteitä maksutta. Keräykseen voi tuoda esimerkiksi käytöstä poistettuja maaleja, liimoja, liuottimia, lakkoja, akkuja, paristoja, aerosoleja, torjunta-aineita, öljyjä, kiinteitä öljyisiä jätteitä, elohopealamppuja ja loisteputkia.

Tempauksessa ei kuitenkaan vastaanoteta tai tyhjennetä Ekotempauksen pysäkeillä tuotuja öljytynnyreitä, vaan ne tulee viedä suoraan jäteasemalle.

Suosittelemme pakkaaman vaaralliset jätteet alkuperäiseen pakkaukseen tai merkitsemään esimerkiksi tussilla, mikäli se on mahdollista. Puolityhjien kanistereiden ja pullojen sisältöjä ei kuitenkaan kannata sekoittaa keskenään. 

Jos tuot vaarallisia jätteitä Ekotempauksen pysäkeille, muistathan kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. Koska vaarallisia jätteitä kerätään julkisilla paikoilla (esimerkiksi koulujen pihoilla), jätteitä ei saa missään nimessä tuoda pysäkeille etukäteen. Toimitathan jätteitä ainoastaan keräysauton ollessa paikalla.

TIISTAI 30.5. Urjala aikataulu 

  • 16.00-16.30 Halkivaha, Seuraintalo (Vesilahdentie 1480 Halkivaha)
  • 17.00-17.30 Urjalankylä, Kaunisto (Punkalaitumentie 536, Urjalankylä)
  • 18.00-18.30 Nuutajärven Vapon voimalaitos (Pruukinraitti, Nuutajärvi)
 
 
 
 
 
x