Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Eläkeläisten kuntosaliryhmät

07.09.2022

Eläkeläisten kuntosaliryhmät

Kauan odotetut eläkeläisten kuntosaliryhmät aloittavat "Kähärin" kuntosalilla (Urjalan kuntopiste, Urjalantie 35) lokakuun alusta lähtien tiistaisin klo 9-12, jolloin harjoittelee kolme tunnin kestävää kuntosaliryhmää.

Ohjaajana toimii liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli.

Ensimmäisellä kerralla tiistaina 4.10. pidetään kuntosalilla tutustumiskerta, jolloin voi osallistua siihen ryhmään, jossa haluaisi alkaa käymään. Ennakkotietona (ja osittain oletuksena) näyttäisi siltä, että mitä aiempi, sitä suositumpi ryhmä. Tarvittaessa ryhmiä tullaan tasaamaan, mikäli jostakin ryhmästä meinaa muodostua liian iso.

Jo ensimmäiselle kerralle kannattaa pukea päälle liikuntavarustus, sillä alkujumppailun jälkeen jokainen voi kiertää laitteita omaan tahtiin. Tällöin Heidi keskustelee paljon ryhmäläisten kanssa ja kuuntelee mielellään toiveita seuraavia kertoja varten.

Osallistuminen kuntosaliryhmiin on ilmaista. Varsinaista ilmoittautumista ryhmiin ei ole ja paikalle voi vain tulla tiistaina 4.10. Mikäli kuitenkin haluaa, voi Heidille ilmoittautua soittamalla tai laittamalla sähköpostia, jolloin hän pystyy ennakoimaan osallistujien määrää.

Heidiltä voi kysyä myös lisätietoja heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372 (HUOM! Heidi ei ole tavoitettavissa perjantaisin.)

 
 
 
 
 
x