Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Pirkanmaan ilmastoverkosto laajenee

30.04.2024

Pirkanmaan ilmastoverkosto laajenee

Yritysten ja yhdistysten ilmastotyötä tukeva Pirkanmaan ilmastoverkosto laajenee. Kesäkuusta 2024 alkaen maksuton ilmastoverkosto palvelee yrityksiä ja yhdistyksiä yhdeksässä Pirkanmaan kunnassa. Urjalan lisäksi verkosto toimii jatkossa Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kuhmoisissa, Punkalaitumella, Pälkäneelle, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Virroilla. 

Alueellisen laajentumisen lisäksi verkoston tuottama sisältö monipuolistuu, kun teemoihin liitetään luonnon monimuotoisuustyö ja kasvatetaan maatalouden ilmasto- ja luontotyöhön liittyvää sisältöä.

Pirkanmaan ilmastoverkostossa on tällä hetkellä 52 ilmastokumppania, jotka ovat määritelleet toiminnalleen päästövähennystavoitteen. Vastineeksi Ilmastoverkosto tarjoaa tietoa, vertaistukea ja näkyvyyttä organisaatioiden ilmastotyöhön. Urjalasta mukana on viisi yritystä ja yhdistystä.

Tutustu Ilmastoverkoston tarjoamiin mahdollisuuksiin>>

Pirkanmaan ilmastoverkosto on rakennettu osana Etelä- ja Lounais-Pirkanmaan ilmastoekosysteemi –hanketta (1.8.2022-30.4.2024), jota on rahoittanut ympäristöministeriö. Pirkanmaan ELY-keskus on myöntänyt verkoston laajentamiseen ja kehittämiseen rahoitusta 1.6.2024 alkaen. 

Lisätiedot:

Ossi Kekki, ilmastoasiantuntija

ossi.kekki@valkeakoski.fi | 040 335 6014

 
 
 
 
 
x