Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Kesän 2024 uimakoulut

29.04.2024

Kesän 2024 uimakoulut

Uimakoulut Loimaan Vesihovissa juhannusviikolla ma 17.6. - to 20.6. 

Uimakoulujen alkeisryhmä on altaalla ma-ke klo 13–13:45 ja alkeisjatkoryhmä heti perään klo 13:45-14:30. Torstaina aikataulu on tuntia aiempi, eli alkeisryhmä klo 12–12:45 ja alkeisjatkoryhmä klo 12:45-13:30

Kumpaankin ryhmään mahtuu enintään 12 vuonna 2018 tai aiemmin syntynyttä lasta. 

ALKEISUIMAKOULU: Mitään pohjataitoja ei tarvitse olla. Tavoitteena on hengityksen, sukeltamisen, liukujen ja kellumisen oppiminen.

ALKEISJATKOUIMAKOULU: Lapsille, jotka uskaltavat jo sukeltaa ja puhaltaa veteen. Tavoitteena on kellumisen, liukujen, potkujen ja käsivetojen oppiminen. Lisäksi yritetään 10 m uimataidon saavuttamista.

Uimaopetuksesta vastaa Vesihovin uimaopettaja. Apuohjaajana altailla toimii liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli tai liikuntapalveluiden kesätyöntekijä. Lähtökohtaisesti jokaisella lapsella tulee olla mukana huoltaja, joka vastaa lapsesta muuna kuin allasaikana (poikkeustapauksista voi olla mahdollista sopia Heidi Jallin kanssa). Huoltajilla on mahdollisuus käyttää lapsen uimakouluaika omaan uimiseen (normaali uimahallimaksu). 

Uimakoulun hinta on 25 € / lapsi. Hinta sisältää uimaopetuksen sekä kyydit Loimaalle. Ilmoittautuminen sitoo maksun suorittamiseen.

Kyyti lähtee Aseman K-kaupalta klo 11:50 ja Kirkonkylän Matkahuollolta klo 12:00 (torstaina tuntia aiempi aikataulu). Matka Vesihoviin kestää reilun puoli tuntia. Uimakoululaisten ja matkaan lähtevien huoltajien määrän selvittyä tyhjiä paikkoja ilmaiseen Vesihovin kyyditykseen voi kysyä lähempänä, mikäli esimerkiksi sisarukset haluavat lähteä Vesihoviin uimaan. 

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropol.com/s/uimakouluilmo2024 

Mikäli perheestä ilmoittautuu uimakouluun useampi lapsi, on jokaisesta täytettävä oma ilmoittautumislomake.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti ja viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään uimakoulutiedote ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiin viimeistään uimakouluja edeltävällä viikolla.

Lapsi tarvitsee uimakouluun uimapuvun, pyyhkeen, pefletin, vesipullon ja evästä (terveelliset eväät välttäen mm. karkkia, keksejä ja limsaa). Juominen on tärkeää uimisen jälkeen. Mikäli lapsella on omat uimalasit, ne kannattaa ottaa mukaan. Omat puhtaat kellukkeet saa tuoda mukana, mutta vesileluja ei (esim. uimarengas). Pitkät hiukset pitää laittaa kiinni. Tutustu vielä Vesihovin omiin toimintaohjeisiin tästä linkistä: http://www.vesihovi.fi/vesihovi/toimintaohjeet/

Lisätietoja uimakouluista voit kysyä heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372.

 
 
 
 
 
x