Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Poikien huoneen teemaviikko starttaa Radio Dein aalloilla

13.03.2024

Poikien huoneen teemaviikko starttaa Radio Dein aalloilla

Pauli Kiuru suojelee poikia

Ensi viikko on Radio Deissä varsinainen Ei unohdeta poikia-teemaviikko. Radio Deissä kuullaan viikon aikana seitsemän eri haastattelua, joita esitetään kanavalla useaan kertaan läpi viikon.
Seitsemästä haastattelusta jopa viisi on toteutettu yhteistyössä Urjalan kunnan kanssa.

Haastatteluissa ovat kansanedustaja ja teemaviikon suojelija ja kummi Pauli Kiuru, Urjalan nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori Tiina Juutilainen, urjalalainen lukiolainen Oliver Jouttunpää, sisällöntuottaja ja Rekrymessujen pääesiintyjä Veetu Vuori, Poikien huoneen vetäjät Pia Rekola ja Janne Mikkola sekä Urjalan nuorisovaltuuston Viljami Toivonen. Mukana on myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton auttavien puheluiden ja digitaalisten palvelujen asiantuntija Anna Weckström

Kansanedustuja ja ”Ei unohdeta poikia” –kummi Pauli Kiurulla on omassa haastattelussaan tärkeitä mietteitä lapsille ja heidän vanhemmilleen.
 
-Kannustakaa, tukekaa ja olkaa mukana. Aikuisen hyväksyntä on lapselle äärimmäisen tärkeää.

Lapsille Kiuru haluaa muistuttaa:

 -Jokaisella meillä on vahvuuksia ja heikkouksia. Elämä kannattaa rakentaa niiden omien vahvuuksien varaan.

Viime syksynä Radio Dein toimittaja Juha Kakkuri ja tuottaja Mikael Juntunen saapuivat tutustumaan Urjalassa tehtävään poikatyöhön, jossa esimerkiksi ”Lupa tunteisiin” -kampanja näkyy heidän toiminnassaan.
Lupa tunteisiin -teema antaa nimensä mukaisesti luvan kaikkien omille tunteille; ilo ja suru, ihmetys ja ihailu, pelko ja rohkeus saavat näyttäytyä jokaisen elämässä vaihtelevasti.
 
Urjalan Poikien huone on ollut teeman mukaisesti pilottina poikatyössä. Siinä mukana olevat  pojat pääsivät mukaan kampanjan lanseeraustilaisuuteen Helsinkiin ja samalla seuraamaan radiotyötä sitä tehtävässä todellisessa ympäristössä.
 
Jo toteutetut ja teemaviikon tulevat haastattelut kuulet myös sivujemme kautta
https://www.urjala.fi/kasvatus-ja-koulutus/nuorten-palvelut/ei-unohdeta-poikia/


 
 
 
 
 
x