Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Urjalan Poikien huoneen väki matkaa pilottina Helsinkiin

31.01.2024

Urjalan Poikien huoneen väki matkaa pilottina Helsinkiin

Urjalan Poikien huoneessa mukana olevat pojat ja ohjaajat lähtevät huomenna 1. helmikuuta Ei unohdeta poikia -teemaiseen kampanjalanseeraukseen Radio Deille Helsinkiin.

Urjalan Poikien huone on ollut teeman mukaisesti pilottina poikatyössä ja nyt osallistuvat pojat pääsevät mukaan lanseeraustilaisuuteen ja seuraamaan radiotyötä sitä tehtävässä todellisessa ympäristössä.

Mukana Helsingissä ovat pojat Elmeri Tanhuanpää, Veeti Sundell, Niko Uosukainen ja Joel Mehtonen Magnusson, ohjaajat Janne Mikkola ja Pia Rekola, nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori Tiina Juutilainen ja kunnanjohtaja Annu Kuusisto.
 
Viime syksynä Radio Dein toimittaja Juha Kakkuri ja tuottaja Mikael Juntunen saapuivat tutustumaan Urjalassa tehtävään poikatyöhön, jossa esimerkiksi ”Lupa tunteisiin” -kampanja näkyy heidän toiminnassaan.
Lupa tunteisiin -teema antaa nimensä mukaisesti luvan kaikkien omille tunteille; ilo ja suru, ihmetys ja ihailu, pelko ja rohkeus saavat näyttäytyä jokaisen elämässä vaihtelevasti. 

Tarkoitus on, että tulevana keväänä Urjalan Poikien huone -toiminta kuuluu Radio Dein kautta osana poikateemaisessa kokonaisuudessa. 

Lisätietoa:
Nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori
Tiina Juutilainen
040 335 4237
tiina.juutilainen@urjala.fi

   

 
 
 
 
 
x