Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Kuntosaliharjoittelun aloittelijaryhmä

19.12.2023

Kuntosaliharjoittelun aloittelijaryhmä

Kaikki kuntosaliharjoittelun alkutaipaleella olevat ovat tervetulleita harjoittelemaan yhtenäiskoulun kuntosalille tiistaisin klo 18-19! (Alle 15-vuotiailla harjoittelijoilla tulee olla huoltaja mukana. Pieniä lapsia salille ei saa tulla.)

Mikäli sinulla on jo kuntosaliavain ja haluat harjoitella ryhmässä, jossa muutkin ovat kuntosaliharjoittelun alkutaipaleella, voit vain tulla paikalle harjoittelemaan tiistaisin klo 18-19.

Niinä kertoina, kun Heidi on paikalla, on kävijöillä mahdollisuus osallistua harjoitteluun kolme kertaa maksutta. Seuraavan kerran Heidi Jalli on paikalla tiistaina 21.5. Kolmen kokeilukerran jälkeen kävijöiltä vaaditaan harjoitteluun oma avain. Poikkeustapauksia ovat liikuntaneuvontapalvelun asiakkaat, joilla maksuttomia harjoituskertoja voi olla useampi. Nämä henkilöt sopivat asiasta suoraan Heidin kanssa.

Säännöllinen kuntosaliharjoittelu mm.

- edistää / ylläpitää toimintakykyä, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa

- ehkäisee monenlaisia sairauksia ja kiputiloja (esim. selkä ja niska-hartiaseudun vaivat)

- auttaa painonhallinnassa 

- edistää mielen hyvinvointia

Aloittelijaryhmässä harjoittelun aloittaminen on mukavaa eikä kenenkään tarvitse ottaa minkäänlaisia suorituspaineita. 

Silloin, kun Heidi on paikalla, hän ohjaa ja opastaa kuntosalilaitteiden käytössä. Häneltä voit pyytää myös kuntosaliohjelman. Heidi ei ohjaa kuntosalilla kiertoharjoittelua vaan jokainen osallistuja tekee salilla haluamansa liikkeet. Liikkeiden valintaan Heidi antaa opastusta ja häneltä voit myös kysyä suosituksia ja vaihtoehtoisia liikkeitä.

Toiveena on, että aloittelijoiden ryhmänaikaan kuntosalilla ei olisi ns. konkariharjoittelijoita. Kuntosaliavaimen haltioita ei kuitenkaan voi estää tulemasta salille, mutta pyyntö on heille esitetty. 

Mikäli näyttää siltä, että aloittelijoiden ryhmään ei ole tulijoita, tullaan se lopettamaan tarpeettomana. Tällaista ryhmää on kuitenkin toivottu, joten toivottavasti tämä harjoitusaika vetää kävijöitä puoleensa. 

Kysy tarvittaessa lisää heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372.

 
 
 
 
 
x