Sisältöön »
 

Ajankohtaista

URJALAN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOS JA TAMPEREEN KAUPUNGIN TERVEYDENSUOJELU TIEDOTTAVAT:  JUOMAVESI ON KEITETTÄVÄ URJALAN KUNNAN VESILAITOKSEN ALUEELLA

22.09.2023

URJALAN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOS JA TAMPEREEN KAUPUNGIN TERVEYDENSUOJELU TIEDOTTAVAT: JUOMAVESI ON KEITETTÄVÄ URJALAN KUNNAN VESILAITOKSEN ALUEELLA

                                                                                     
URJALAN KUNNAN VESIHUOLTOLAITOS JA TAMPEREEN KAUPUNGIN TERVEYDENSUOJELU TIEDOTTAVAT: 

JUOMAVESI ON KEITETTÄVÄ URJALAN KUNNAN VESILAITOKSEN ALUEELLA

Juomavedessä voi olla tautia aiheuttavia mikrobeja, sillä eilen 21.9.2023 otetuista vesinäytteistä on löydetty alustavasti koliformisia bakteereja. 

Kaikki juomavesi ja ruuanlaittoon käytettävä vesi on keitettävä vähintään 5 minuutin ajan Urjalan kunnan vesilaitoksen alueella.

Talousveden desinfiointi verkostossa on aloitettu ja vedessä voi esiintyä kloorin hajua. Desinfiointi tappaa haitalliset mikrobit. Talousveden desinfiointi ei aiheuta terveyshaittaa vaan turvaa talousveden mikrobiologisen laadun. Vedellä voi peseytyä normaalisti. 

Tilanteen kartoittamiseksi tänään 22.9.2023 alueelta otetaan lisää näytteitä. Tutkimusten tulokset valmistuvat lauantaina 23.9.2023. 

Veden keittokehotus on voimassa toistaiseksi. Vedellä voi peseytyä normaalisti.

Uusi tiedote annetaan viimeistään 23.9.2023 klo 14.00. Silloin tiedotetaan uusista tuloksista ja annetaan tarvittaessa lisää toimintaohjeita. Tiedote on luettavissa Urjalan kunnan verkkosivuilta.

 

Lisätietoja:          Urjalan Kunta

                             Terveydensuojelu                                   Terveydensuojelu

                             Hanna Juhe 040 178 9001                     Markus Saarinen 040 178 9026

 

 
 
 
 
 
x