Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN ja VARHAISKASVATUSHAKU lukuvuodelle 2021-2022

27.01.2021

ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN ja VARHAISKASVATUSHAKU lukuvuodelle 2021-2022

Varhaiskasvatuksen uusi toimintakausi alkaa 1.8.2021. Varhaiskasvatukseen on jatkuva haku ja paikkaa haetaan sähköisellä hakemuksella viimeistään 4 kuukautta ennen päivähoidon alkamista. Elokuussa vapautuvia varhaiskasvatuspaikkoja on haettava maaliskuun loppuun mennessä. 

 

Esiopetuksen lukuvuosi alkaa keskiviikkona 10.8.2021 klo 8.25. Esiopetukseen ja sen lisänä annettavaan aamu- ja iltapäivähoitoon haetaan viimeistään 28.2.2021 sähköisellä hakemuksella. Esiopetusta järjestetään varhaiskasvatuksena koulujen yhteydessä.

 

Maksuton esiopetus on tarkoitettu Urjalan kunnan alueella asuville lapsille vuotta ennen oppivelvollisuuden alkua. Esioppilaalle on mahdollista hakea myös maksullista aamu- ja iltapäivähoitoa sekä vuorohoitoa tarvittaessa. Aamu- ja iltapäivähoito järjestetään esiopetuspaikassa ja vuorohoito Laukeelan päiväkodissa.  

 

Esiopetus- ja varhaiskasvatuslomake täytetään sähköisesti osoitteessa www.urjala.fi / Hyvinvointi / Varhaiskasvatus / Varhaiskasvatukseen hakeminen. Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi myös aamu- ja iltapäivähoitoa tai vuorohoitoa, täytetään kaikista oma sähköinen lomake. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa mahdolliset asiantuntijalausunnot lapsen erityiskasvatuksen tai -hoidon tarpeesta.

 

Lisätietoja varhaiskasvatuksen internet-sivuilta ja sähköpostilla varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Rajoolta, riitta.rajoo@urjala.fi

 

                                              

Urjala 28.1.2021

 

Sivistyslautakunta

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
x