Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Eläkeläisten kuntosaliryhmät 2.10. alkaen

29.09.2023

Eläkeläisten kuntosaliryhmät 2.10. alkaen

Eläkeläisten kuntosaliryhmät alkavat  lokakuun alussa  "Kähärin" kuntosalilla eli Villihinnan alakerrassa osoitteessa Urjalantie 35. 

Maanantaisin kaksi vertaisohjattua ryhmää klo 9-10 ja klo 10-11 (alkaen 2.10).

Tiistaisin kaksi liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jallin ohjaamaa ryhmää klo 9-10 ja klo 10-11 (alkaen 3.10) .

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli ohjaa siis tiistaisin kahta ryhmää, joihin ohjataan sellaiset eläkeläiset, joille kuntosaliharjoittelu ei ole tuttua tai joilla on esimerkiksi joitakin toimintakyvyn rajoitteita tai muita tarpeita, jolloin henkilö tarvitsee enemmän ohjausta. Tiistain ryhmistä jälkimmäisessä (klo 10-11) vaihtoväli laitteiden välillä on hitaampi, eli eteneminen on rauhallisempaa. 

Kaksi maanantain ryhmää ovat vertaisohjattuja ja näihin  ryhmiin toivotaan osallistuvan sellaiset eläkeläiset, jotka ovat jo aiemmin osallistuneet kyseisiin kuntosaliryhmiin ja täten laitteiden käyttö on tuttua eikä juurikaan tarvitse ohjausta tai erityisiä huomioita harjoitteluun. Vertaisohjaajina toimivat Maiju ja Osmo Ojala sekä Virpi ja Harri Nikkilä. 

Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan maanantaina 2.10. ja tiistaina 3.10. järjestetään tutustumiskerrat, jolloin jokainen voi tulla ryhmään, johon ajattelisi osallistuvan. Näinä kertoina pyritään tasaamaan ryhmiä ja ohjaamaan tarvittaessa johonkin toiseen ryhmään. Ensimmäisillä kerroilla aikaa kuluu keskusteluun sekä asioiden ja ryhmien selvittelyyn eikä välttämättä ehditä kauaa toteuttamaan normaalia kiertoharjoittelua, mutta tarkoituksena on esitellä liikkeet ja ehtiä niitä hiukan tekemäänkin. Lisäksi toteutamme alkulämmittelyn ja venytyksiä.

Varusteiksi sisäkengät ja vesipullo. Vaatetukseksi mukavat, joustavat vaatteet.

Kaikissa ryhmissä kunnan vakuutukset ovat voimassa ja osallistuminen on täysin ilmaista.

Huom! Olethan jo kuullut Yhteisötansseista? Mikäli et, klikkaa tästä!

 
 
 
 
 
x