Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Urjalan harrastuskampanja 2023

01.09.2023

Urjalan harrastuskampanja 2023

Syksy on loistava vuodenaika uusien harrastusten kokeilemiseen!  Siispä Urjalan nuoriso- ja liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä paikallisten harrastusmahdollisuuksien toteuttajien kanssa 1.-9.-LUOKKALAISILLE SUUNNATUN HARRASTUSKAMPANJAN.


Kannustamme kaikenikäisiä ja myös ulkopaikkakuntalaisia tutustumaan Urjalan harrastusmahdollisuuksiin sekä kuntalaisia tutustumaan ulkopaikkakuntalaisiin harrastusmahdollisuuksiin, vaikka arvonta ei kaikkia huomioikaan.

Osallistumisohjeet arvontaan:

1. Suuntaa Urjalassa toimivaan ohjattuun harrastustoimintaan syyskuun aikana. Harrastustoiminta voi olla mikä vain Urjalassa säännöllisesti kokoontuva ryhmä, jossa on ohjaaja. HUOM! Ulkopaikkakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan Urjalan harrastusmahdollisuuksiin, mutta he eivät voi osallistua arvontaan.

2. Kerro ohjaajalle, kuka olet ja että osallistut harrastuskampanjaan.

3. Osallistu harrastustoimintaan ohjaajan ohjeita kuunnellen:  
OLE AKTIIVINEN, TSEMPPAA MUITA & PIDÄ KIVAA!

4. Pyydä harrastuksen lopuksi ohjaajalta QR-koodi tai linkki, jotta voit osallistua arvontaan. HUOM! Yhdestä harrastuksesta voit saada vain yhden ”arvontalipukkeen”. Mitä useampaa harrastusvaihtoehtoa kokeilet/harrastat syyskuun aikana, sitä todennäköisemmin voitto voi osua kohdallesi! Arvonta suoritetaan lokakuun alussa.

5. Täytä ohjaajalta saamasi QR-koodin tai linkin takaa avautuva arvontalipuke. Voittajan vastaukset tarkistetaan, joten huijausyritykset eivät kannata.

Harrastuskampanjan arvonnan palkintona on elämyslahja kahdelle (esimerkiksi kyydit ja liput kahdelle karmivaan karnevaaliin, jonka voi halutessaan vaihtaa toiseen elämyslahjaan) ja palkintojen määrä riippuu osallistujien määrästä.

 
 
 
 
 
x