Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Sairaanhoitajan chat-palvelu on otettu käyttöön myös Urjalassa.

19.05.2023

Sairaanhoitajan chat-palvelu on otettu käyttöön myös Urjalassa.

Urjalassa, Akaassa, Kangasalla, Nokialla ja Pälkäneellä on otettu käyttöön sairaanhoitajan chat-palvelu. Chatissa voit kysyä neuvoa ja ohjeita terveysasemasi vastaanottotoiminnan sairaanhoitajalta samalla tavalla kuin puhelimessakin. Hoitaja arvioi hoidon tarpeesi, antaa ohjeita sekä tarvittaessa ohjaa sinut jatkotutkimuksiin tai -hoitoon. Chatissa voit myös uusia reseptejäsi ja kysyä tutkimustuloksiasi.

Chatissa voit hoitaa terveysasioitasi sairaanhoitajan kanssa turvallisesti vahvasti tunnistautuneena esimerkiksi pankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla. Chat ei koske suun terveydenhuoltoa.

Urjalan chat-palvelu on avoinna arkisin ma–pe kello 9–14. Chattiin pääset Pirkanmaan hyvinvointialueen pirha.fi-sivuilta vihreän puhekuplan kautta. Valitse puhekuplasta aukeavasta chat-valikosta ”Terveyspalvelut ja terveysneuvonta”, jonka jälkeen sinut ohjataan kotikuntasi avulla oikeaan chattiin.

Sairaanhoitajan hoidon tarpeen arvioinnin chat-palvelu on jo käytössä Pirkkalan, Sastamalan, Vesilahden, Ylöjärven sosiaali- ja terveysasemilla.

 
 
 
 
 
x