Sisältöön »
 

Ajankohtaista

Kesän 2023 uimakoulut

03.05.2023

Kesän 2023 uimakoulut

Uimakoulut Loimaan Vesihovissa juhannusviikolla ma 19.6. - to 22.6. 

Uimakoulujen alkeisryhmä on altaalla klo 10–10:45 ja alkeisjatkoryhmä heti perään klo 10:45-11:30. Kumpaankin ryhmään mahtuu enintään 12 vuonna 2017 tai aiemmin syntynyttä lasta. 

ALKEISUIMAKOULU: Mitään pohjataitoja ei tarvitse olla. Tavoitteena on hengityksen, sukeltamisen, liukujen ja kellumisen oppiminen.

ALKEISJATKOUIMAKOULU: Uimakoululaisille, jotka uskaltavat sukeltaa ja puhaltaa veteen. Tavoitteena on kellumisen, liukujen, potkujen ja käsivetojen oppiminen. Lisäksi yritetään 10 m uimataidon saavuttamista.

Uimaopetuksesta vastaa Vesihovin uimaopettaja. Apuohjaajana altailla toimii liikuntapalveluiden harjoittelija Joonas Syrjälä. Lähtökohtaisesti jokaisella lapsella tulee olla mukana huoltaja, joka vastaa lapsesta muuna kuin allasaikana. Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli on valvomassa ryhmää, joka ei ole altailla, joten sovittaessa lapsi voi osallistua uimakouluretkille myös ilman huoltajaa. Tarvitsemme matkaan kuitenkin huoltajia (miehiä+naisia) auttamaan pesutiloissa ja altaan reunalla. Vanhemmilla on myös mahdollisuus käyttää lapsen uimakouluaika omaan uimiseen (normaali uimahallimaksu). 

Uimakoulun hinta on 25 € / lapsi. Hinta sisältää uimaopetuksen sekä kyydit Loimaalle. Ilmoittautuminen sitoo maksun suorittamiseen.

Kyyti lähtee Aseman K-kaupalta klo 8:50 ja Kirkonkylän Matkahuollolta klo 9:00. Matka Vesihoviin kestää reilun puoli tuntia. Uimakoululaisten ja matkaan lähtevien huoltajien määrän selvittyä tyhjiä paikkoja ilmaiseen Vesihovin kyyditykseen voi kysyä lähempänä, mikäli esimerkiksi sisarukset haluavat lähteä Vesihoviin uimaan. 

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/1652286EEF7EA368 

Mikäli perheestä ilmoittautuu uimakouluun useampi lapsi, on jokaisesta täytettävä oma ilmoittautumislomake.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti ja viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään uimakoulukirje viimeistään uimakouluja edeltävällä viikolla.

Lapsi tarvitsee uimakouluun uimapuvun, pyyhkeen, pefletin, vesipullon ja evästä (terveelliset eväät välttäen mm. karkkia, keksejä ja limsaa). Juominen on tärkeää uimisen jälkeen. Mikäli lapsella on omat uimalasit, ne kannattaa ottaa mukaan. Omat puhtaat kellukkeet saa tuoda mukana, mutta vesileluja ei (esim. uimarengas). Pitkät hiukset pitää laittaa kiinni. Tutustu vielä Vesihovin omiin toimintaohjeisiin tästä linkistä: http://www.vesihovi.fi/vesihovi/toimintaohjeet/

Lisätietoja uimakouluista voit kysyä heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372

 
 
 
 
 
x