Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Kunnan koronatiedote 12.1.2021

12.01.2021

Kunnan koronatiedote 12.1.2021

Urjalan johtoryhmä on linjannut 12.1., että kunnan omistamat julkiset liikuntatilat pysyvät toistaiseksi suljettuina. Myös nuorisotilat pysyvät toistaiseksi kiinni.

Liikuntatilojen sulku koskee muita käyttäjäryhmiä paitsi alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa, jota voi toteuttaa rajoitetusti alle 10 hengen ryhmissä.

 

Kirjasto lukusalia lukuun ottamatta on auki maskisuositusta ja turvavälejä noudattaen siten, että pysytään korkeintaan 10 henkilön ryhmäkoossa.

 

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä laajensi tiistain kokouksessaan maskisuositusta kaikille yli 12-vuotiaille (kuudesluokkalaisille ja sitä vanhemmille) siihen asti, kun Pirkanmaa on koronaepidemian kiihtymisvaiheessa. Maskeja suositellaan käytettäviksi myös koulukyydeissä, harrastustoiminnassa ja liikuttaessa ihmisjoukoissa, kuten busseissa ja kaupoissa.

Urjalan kunta huolehtii maskeista 6-luokkalaisille ja sitä vanhemmille koululaisille koulukuljetusten ja koulupäivän ajaksi.

 

Johtoryhmä tekee tilannekatsauksen joka tiistai pandemiatyöryhmän linjausten julkaisemisen jälkeen ja tiedottaa mahdollisista muutoksista toimintaan alkuillasta. Äkillisistä muutoksista tiedotetaan reaaliaikaisesti.

 
 
 
 
 
 
x