Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Valkeakoski-opisto tarjoaa Urjalassa kitarakursseja, retkeilyä ja itämaista tanssia

29.07.2022

Valkeakoski-opisto tarjoaa Urjalassa kitarakursseja, retkeilyä ja itämaista tanssia

Valkeakoski-opiston syyskausi tarjoaa Urjalassa uusia kursseja ja perinteisen taideluentosarjan. Kansalaisopiston tarjottimella on valittavana kielikursseja, tietotekniikkaa, käsityökursseja, tanssia ja liikuntaa. Uutuuksia ovat henkilökohtaisesti ohjatut sukututkimusklinikat, kuntotanssi, kehonhuolto sekä naisille suunnattu itämaisen tanssin ryhmä. Syksyn kurssiohjelmasta voi poimia itselleen myös lyhytkursseja. Elo-syyskuun taitteessa järjestetään retkeilykurssi Mieliön laavulle ja lokakuussa on tarjolla tuohityön ja kalligrafian viikonloppukurssit. 

Kurssit alkavat pääsääntöisesti syyskuussa, mutta osa käynnistyy jo elokuun puolivälissä. Ensimmäiset käsityön lyhytkurssit - kuten Ekoprint, Värjäys ja painanta sekä Korttipajan kesäkurssi - starttaavat viikolla 33.

Taidehistorioitsija Minna Polus luennoi Urjalan yhtenäiskoulun auditoriossa neljänä sunnuntaina lukuvuoden aikana. Ensimmäinen luento on sunnuntaina 11. syyskuuta ja sen aiheena on taiteilija, Hämeenlinnan taidemuseon johtaja Taisto Ahtola. Yleisöluennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Pasi Revon kitarakursseille mahtuu vielä mukaan

Valkeakoski-opiston kitaransoiton opettaja, Pälkäneen musiikkiteatterin ohjaaja Pasi Repo aloittaa syksyllä opetukset myös Urjalassa. Repo ohjaa kitarakursseja sekä 10–15-vuotiaille että aikuisille. 

"Soittaminen on yksinkertaisesti mukavaa varsinkin kannustavassa ilmapiirissä. Varsinkin aikuisissa voi olla harrastajia, jotka ovat soittaneet joskus vuosia sitten, mutta kitara on jäänyt pölyttymään. Siitä vaan, rohkeasti mukaan!" Repo innostaa.

Kurssilla edetään jokaisen osallistujan oman tason mukaan. Kitaransoiton voi aloittaa alkeista, mutta mukaan voi tulla jonkin aikaa musisoinut, perussoinnut hallitseva. Kurssille tarvitaan olla oma akustinen kitara.

Revolla itsellään on soittotaustaa reilun 30 vuoden ajalta. Hän tekee trubaduuri- ja bändikeikkoja ja on säveltänyt pari lastenmusikaalia.

Ilmoittautuminen on jo käynnissä

Suurimmalle osalle Valkeakoski-opiston kursseista voi jo ilmoittautua. Loput kurssit avautuvat ilmoittautumiselle tiistaina 16.8. klo 10. Kursseille voi ilmoittautua joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon tai sähköisen kurssijärjestelmän kautta osoitteessa https://opistopalvelut.fi/valkeakoski.

Puhelinpalvelu palvelee jatkossa myös maanantaisin

Asiakaspalvelunumero on avoinna 1. elokuuta alkaen myös maanantaisin kello 10–12. Puhelinpalvelu on avoinna maanantain lisäksi tiistaina, keskiviikkona ja torstaina kello 10–12 ja 13–15. Puhelinnumero on 03 5691 7100.

Painettu kurssiopas tulee jakoon viikolla 32

Valkeakoski-opiston painettu kurssiopas julkaistaan elokuun alussa. Oppaita tulee jakoon palvelupisteiden lisäksi toimialueemme kirjastoihin ja kauppoihin. Jakelupisteet löytyvät Valkeakoski-opiston verkkosivuilta.

Valkeakoski-opisto jalkautuu toreille elokuussa

Tule tutustumaan opiston toimintaan, poikkea juttelemaan ja ilmoittautumaan kursseille.

  • Urjalan tori, pe 26.8. klo 9–11


 
 
 
 
 
 
x