Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Uimakoulut Loimaan Vesihovissa juhannusviikolla ma 20.6. - to 23.6.

04.05.2022

Uimakoulut Loimaan Vesihovissa juhannusviikolla ma 20.6. - to 23.6.

UIMAKOULURYHMÄT ON TÄYNNÄ, MUTTA HALUTESSASI VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE. 

Urjalan uimakoulut pidetään Loimaan Vesihovissa, jonne liikuntatoimi järjestää bussikuljetukset!

Uimakoulujen alkeisryhmä on altaalla klo 10–10:45 ja alkeisjatkoryhmä heti perään klo 10:45-11:30. Kumpaankin ryhmään mahtuu enintään 12 vuonna 2016 tai aiemmin syntynyttä lasta

ALKEISRYHMÄ: Mitään pohjataitoja ei tarvitse olla. Tavoitteena on hengityksen, sukeltamisen, liukujen ja kellumisen oppiminen.

ALKEISJATKORYHMÄ: Uimakoululaisille, jotka uskaltavat sukeltaa ja puhaltaa veteen. Tavoitteena on kellumisen, liukujen, potkujen ja käsivetojen oppiminen. Lisäksi yritetään 10 m uimataidon saavuttamista.

Uimaopetuksesta vastaa Vesihovin uimaopettaja. Apuohjaajana altailla toimii nuoriso- ja liikuntatoimen kesätyöntekijä. Lähtökohtaisesti jokaisella lapsella tulisi olla mukana huoltaja, joka vastaa lapsesta muuna kuin allasaikana. Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli on valvomassa ryhmää, joka ei ole altailla, joten sovittaessa lapsi voi osallistua myös ilman huoltajaa. Tarvitsemme matkaan kuitenkin huoltajia (mies+nainen) auttamaan pesutiloissa ja altaan reunalla. Vanhemmilla on myös mahdollisuus käyttää lapsen uimakouluaika omaan uimiseen (normaali uimahallimaksu). 

Uimakoulun hinta on 25 € / lapsi. Maksu kerätään bussissa ensimmäisellä uimakoulukerralla. 

Kyyti lähtee Aseman K-kaupalta klo 8:50 ja Kirkonkylän Matkahuollolta klo 9:00. Matka Vesihoviin kestää reilun puoli tuntia. Uimakoululaisten ja matkaan lähtevien huoltajien määrän selvittyä tyhjiä paikkoja ilmaiseen Vesihovin kyyditykseen voi kysyä lähempänä, mikäli esimerkiksi sisarukset haluavat lähteä Vesihoviin uimaan. Aiempina vuosina bussissa on ollut hyvin tilaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/1652286EEF7EA368 

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti ja viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään uimakoulukirje viimeistään uimakouluja edeltävällä viikolla.

Lapsi tarvitsee uimakouluun uimapuvun, pyyhkeen, pefletin, vesipullon ja evästä (terveelliset eväät välttäen mm. karkkia, keksejä ja limsaa). Juominen on tärkeää uimisen jälkeen. Mikäli lapsella on omat uimalasit, ne kannattaa ottaa mukaan. Omat puhtaat kellukkeet saa tuoda mukana, mutta vesileluja ei (esim. uimarengas). Pitkät hiukset pitää laittaa kiinni. Tutustu vielä Vesihovin omiin toimintaohjeisiin tästä linkistä: http://www.vesihovi.fi/vesihovi/toimintaohjeet/

Lisätietoja uimakouluista voit kysyä heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372

 
 
 
 
 
 
x