Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Hygieniakoulutus ja testi Urjalan Ohjaamolla

28.03.2022

Hygieniakoulutus ja testi Urjalan Ohjaamolla

Hygieniakoulutus ja testi on tarkoitettu ensisijaisesti alle 30-vuotiaille. 

Kurssilla/ testitilaisuudessa on vielä tilaa! Voit osallistua kurssille kesken tai suoraan testitilaisuuteen. 

Koulutus pidetään kolmessa osassa ja testi viimeisellä kerralla: To 12.5. ja Ti 17.5. Klo 16-18 Urjalan Ohjaamossa, Tampereentie 4. ja To 19.5. Klo 16-18 testitilaisuus Urjalan Yhtenäiskoululla. 

Testitilaisuuteen voi osallistua vain henkilöllisyystodistusta näyttämällä!

Hinta 35 €. Laskutus tapahtuu ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Ilmoittautuminen suoraan Tiina Juutilaiselle sähköpostilla tai viestillä: tiina.juutilainen@urjala.fi tai p. 040 335 4237. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi, puhelinnumero ja laskutusosoite. 

Sisältö: Elintarvikehygienian perusteet • Lainsäädäntö • Mikrobiologian perusteet • Ruokamyrkytykset • Henkilökohtainen hygienia • Hygieeniset työskentelytavat; puhtaanapito • Omavalvonta ja Oiva • Hygienia osaamistesti

Lisätietoa: Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. Testin suorittamiseen ei ole alaikärajaa, mutta testiin tulijan henkilöllisyys tarkistetaan, joten ota virallinen henkilöllisyystodistus mukaan!

Elintarvikehygienian osaaminen mitataan koulutuksen päätteeksi järjestettävällä Hygieniaosaamistestillä. Testin läpäisseet saavat Ruokaviraston myöntämän hygieniaosaamistodistuksen ja −kortin.

Käytössä Lupa kokata-oppilasmateriaali, johon voit halutessasi tutustua jo ennalta: 

https://www.ruokatieto.fi/sites/default/files/media/flash/lupa_ kokata_oppilasmateriaali_2021_paivitys.pdf


Kouluttaja: Sari Tallbacka

Lisätiedot: Tiina Juutilainen 040 335 4237 
 
 
 
 
 
x