Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Vastaa tulevaisuuskyselyyn 17.2.-9.3.2022

17.02.2022

Vastaa tulevaisuuskyselyyn 17.2.-9.3.2022

Urjalan kunta toteuttaa kyselyn, jonka vastaajiksi toivotaan laajasti eri ikäryhmistä kuntalaisia, yrittäjiä ja yritysten edustajia, kausiasukkaita sekä kaikkia Urjalasta kiinnostuneita. Kyselyn tuloksia käytetään valtuuston kanssa tehtävässä tulevaisuuspohdinnassa.

Tarkoituksena on tunnistaa Urjalan vahvuudet ja samalla mahdollisuudet siitä mihin suuntaan kuntamme kehittymistä on ohjattava.  Vastaajia pyydetään esittämään mielipiteensä ja ideansa siitä, miten Urjalaa tulisi kehittää tulevaisuutta ajatellen. Kysely toteutetaan yhteistyössä Paulos Oy:n kanssa. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja sen voi tehdä joko sähköisesti tai paperilomakkeelle.    

Kysely on avoinna 17.2.-9.3.2022. ja se toteutetaan anonyymisti, eli yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa. Kysymykset ovat pääsääntöisesti monivalintakysymyksiä, mutta vastaaja voi jättää myös avointa palautetta Urjalan kunnalle.

Kyselyyn voi vastata sähköisesti osoitteessa https://link.webropolsurveys.com Kyselylomakkeen voi täyttää myös Urjalan kirjastossa (Tampereentie 4). Kyselyä esitellään ja siihen on mahdollista vastata myös kahtena toripäivänä: perjantaina 25.2. ja perjantaina 4.3. klo 9-12 kunnan teltalla.

Vastaajilla on mahdollisuus osallistua myös arvontaan, jossa arvotaan 3 kpl 50 €:n arvoista lahjakorttia urjalalaisiin yrityksiin. 

 
 
 
 
 
 
x