Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen esiopetukseen päättyy 28.2.2022

14.02.2022

Ilmoittautuminen esiopetukseen päättyy 28.2.2022

Esiopetuksen lukuvuosi alkaa keskiviikkona 10.8.2022 klo 8.25. Esiopetukseen ilmoittautuminen koskee vuonna 2016 syntyneitä lapsia. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.2.2022. Esiopetusta järjestetään varhaiskasvatuksena koulujen yhteydessä.

Esiopetus on tarkoitettu Urjalan kunnan alueella asuville lapsille vuotta ennen oppivelvollisuuden alkua. Esioppilaalle on mahdollista hakea myös maksullista aamu- ja iltapäivähoitoa sekä vuorohoitoa tarvittaessa. Aamu- ja iltapäivähoito järjestetään esiopetuspaikassa ja vuorohoito Laukeelan päiväkodissa.  

Esiopetus- ja varhaiskasvatuslomake täytetään sähköisesti osoitteessa Urjalan kunnan verkkosivuilla >>. Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi myös aamu- ja iltapäivähoitoa tai vuorohoitoa, täytetään kaikista oma sähköinen lomake. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa mahdolliset asiantuntijalausunnot lapsen erityiskasvatuksen tai -hoidon tarpeesta.

2017 syntyneiden esiopetuskokeiluun ilmoittaudutaan myöhemmin keväällä ja siitä tiedotetaan kokeiluun valittujen lasten huoltajille Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistuksen mukaisesti.

Lisätietoja varhaiskasvatuksen internet-sivuilta ja sähköpostilla varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Rajoolta, riitta.rajoo@urjala.fi

 
 
 
 
 
 
x