Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Urjalan kunnan koronatiedote – Tartuntamäärät edelleen kasvussa, rajoituksiin esitetään jatkoa

18.01.2022

Urjalan kunnan koronatiedote – Tartuntamäärät edelleen kasvussa, rajoituksiin esitetään jatkoa

Koronan omikron-aalto on edelleen Pirkanmaallakin noususuuntainen. Testattujen perusteella voidaan arvioida, että noin joka toinen hengitystieinfektioon sairastunut potee tällä hetkellä koronaa. Lisäksi henkilökunnan ja heidän perheidensä sairastuminen haastaa sairaalahoidon järjestämistä. Taysissa koronapotilaiden määrä on kasvussa, hoidossa on yli 40 potilasta ensisijaisesti koronan takia. Teho-osaston potilasmäärä on pysynyt viikon ajan samalla tasolla.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on aiemmilla päätöksillään sulkenut harrastus- ja virkistystilat ja kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yleisötapahtumat 21.1.2022 asti. Pandemiaohjausryhmä esitti tiistaina 18.1. aluehallintovirastolle, että rajoituksia jatketaan seuraavat kaksi viikkoa 4.2.2022 asti.

Vanhojen tanssit on Väinö Linnan lukiossa päätetty siirtää keväälle. Ylioppilaskirjoituksiin osallistuvien abiturienttien terveyden turvaaminen on lukioissa erityisen tärkeää.

Sisäliikuntatilat voivat olla ammattiurheilijoiden sekä vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden ohjatun harrastustoiminnan käytössä. Myös kunnan tennis- ja sulkapallokentät sekä kuntosali ovat käytössä terveysturvallisuuteen liittyvät määräykset huomioiden. Tiloja ei kuitenkaan suositella käytettävän lasten ja nuorten ottelu- ja turnaustoimintaan tammikuun aikana, jotta suurten ihmismäärien kohtaamisilta vältytään.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
x