Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Koronatiedote 11.5.2021: Yksityistilaisuuteen voi jatkossa osallistua korkeintaan 50 henkilöä

11.05.2021

Koronatiedote 11.5.2021: Yksityistilaisuuteen voi jatkossa osallistua korkeintaan 50 henkilöä

Pirkanmaan koronatilanne on viime viikosta kehittynyt edelleen parempaan suuntaan. Pandemiaohjausryhmän linjauksen mukaan yksityisissä tilaisuuksissa voi olla tästedes 50 henkilöä kerrallaan turvallisuusohjeita noudattamalla. Yleisötilaisuuksiin on tulossa niin ikään aluehallintovirastolta väljempi kokoontumisrajoitus sisä- ja ulkotiloihin. Yksityisetkin tilaisuudet tulee järjestää turvallisuusohjeita noudattaen, etenkin, jos joukossa on vielä rokottamattomia henkilöitä.

Pandemiaohjausryhmän mukaan aikuisten ryhmissä tapahtuva harrastustoiminta on mahdollista käynnistää ulkona turvaohjeita noudattaen korkeintaan 50 henkilön ryhmissä. Aikuisten ryhmäharrastustoimintaa sisätiloissa ei edelleenkään suositella.
 
Uimahallit voidaan avata eläkkeellä oleville. Asiakasmäärä tulee sopeuttaa niin, että turvavälit voidaan säilyttää myös pesu- ja pukuhuonetiloissa.

Lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa voidaan käynnistää sarja- ja kilpailutoiminta ulkotiloissa. Sisätiloissa lapset ja nuoret voivat harrastaa korkeintaan 20 henkilön ryhmissä, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Urjalan liikuntahallin lohko 3 pysyy varattuna koulun käyttöä varten 5.6. asti. Lasten ja nuorten harrastustoiminnan käytettävissä ovat lohkot 1 ja 2. 

 
 
 
 
 
 
x