Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu yli 50-vuotiaille, ajanvarauksen voi tehdä netissä

06.05.2021

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu yli 50-vuotiaille, ajanvarauksen voi tehdä netissä

Koronarokotusten ajanvaraus on avattu kaikille yli 50-vuotiaille akaalaisille ja urjalalaisille.

Samanaikaisesti jatketaan riskiryhmiin kuuluvien rokotuksia. Rokotteiden saatavuus on parantunut, joten uusia ikäryhmiä saatetaan ottaa rokotusten piiriin nopeallakin aikataululla. Tämän vuoksi ilmoitamme uuteen ryhmään siirtymisestä pääosin Akaan verkkosivuilla, digilehdissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella Akaassa ja Urjalassa (tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä).

50-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat varata aikoja sähköisesti eTerveyspalveluiden kautta, Klinik 24h-asioinnin kautta tai numeroista 040 335 3071 ja 040 335 3072 klo 8–12.

Sairautensa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat alle 50-vuotiaat varaavat ajat Klinik 24h-asioinnin kautta tai numeroista 040 335 3071 ja 040 335 3072 klo 8–12. Riskiryhmiin kuuluvat eivät voi varata aikaa eTerveyspalveluiden kautta.

Sekä Klinik 24h-asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten varauduttehan pitkiin odotusaikoihin.

Varatessanne aikaa rokotukseen tutustuttehan valmiiksi, kuulutteko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjatkaa peruste Klinik 24h-asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa.

Lisätietoa sairauksista ja rokotusjärjestyksestä THL:n sivuilta:

Lisätietoa sairauksista
Lisätietoja rokotusjärjestyksestä

Koronarokotusten sähköinen ajanvaraus käynnistyy – yli 50-vuotiaat voivat varata rokotusajan netissä

Akaassa ja Urjalassa koronarokotusaikoja voi nyt varata sähköisesti.

Akaan kaupungin terveyspalveluissa on 6. toukokuuta otettu käyttöön sähköinen ajanvarausjärjestelmä, jossa ensimmäisenä kaikki yli 50-vuotiaat akaalaiset ja urjalalaiset voivat varata koronarokotusaikoja. Varauksen pääsee tekemään vahvalla tunnistautumisella. Riskiryhmiin kuuluvat varaavat rokotusaikoja edelleen joko Klinik 24h-asioinnin kautta tai puhelimitse.

Sähköinen ajanvaraus on osa Akaan ja Urjalan uusia eTerveyspalveluita, joiden käyttö laajenee myöhemmin lääkäreiden ja hoitajien vastaanotoille sekä neuvoloihin ja fysioterapiaan. Tiedotamme näiden osalta sähköisen ajanvarauksen käyttöönotosta, kun se on ajankohtaista.

Lue lisää Akaan eTerveyspalveluista
 
 
 
 
 
 
x