Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

Koronatiedote 30.3.2021

30.03.2021

Koronatiedote 30.3.2021

Pirkanmaalla esitetään kaikkien liikuntatilojen sulkemista, yläkoulu ja toinen aste palaavat lähiopetukseen 6.4.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi tiistaina 30.3., että yläkoulut ja toinen aste palaavat lähiopetukseen 6.4. alkaen. Myös Urjalassa palataan lähiopetukseen linjauksen mukaisesti.
 
Kaikenikäisten lasten ja nuorten harrastustoiminta suositellaan pidettävän tauolla ainakin 18.4. asti. Myös yksityisten harrastustiloja esitetään aluehallintoviraston määräyksellä suljettavaksi.
 
Pandemiaohjausryhmä esittää aluehallintovirastolle, että Pirkanmaalla otetaan käyttöön tartuntatautilain pykälä 58g. Se sulkisi viranomaisen päätöksellä 5.–18.4.2021 joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat.
 
Urjalan kunnantalo pidetään suljettuna ainakin 18.4.2021 asti. Kirjasto pidetään avoimena rajatuin palveluin, lisätiedot löytyvät kirjaston nettisivuilta.
 
Korostamme vastuullista toimintaa, kohtaamisten vähentämistä ja maskien käyttöä.
 
Urjalan kunta noudattaa ohjeistuksessaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suosituksia sekä Aluehallintoviraston (AVI) määräyksiä.

 
 
 
 
 
 
x