Sisältöön »
 

Ilmoita tapahtuma

 

Tapahtumat

Omistajanvaihdosilta - maksuton tapahtuma Akaassa

Omistajanvaihdosilta - maksuton tapahtuma Akaassa

Sijainti: Allin Pirtillä, Sontulantie 3, Akaa
Yhteyshenkilö: rahoitusneuvoja Piritta Forstén

16.05.2024 klo 17:00 – klo 19:00

Omistajanvaihdos-tietoiskut myyjälle ja ostajalle

Erityisesti Sinulle, joka olet kiinnostunut yrityksen omistajanvaihdosasioista myyjän tai ostajan näkökulmasta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuuden tavoitteena on herätellä etenkin yksinyrittäjiä ja mikroyrityksiä miettimään, onko oma yritys myyntikunnossa. Vaikka omistajanvaihdos ei juuri nyt olisikaan ajankohtainen, on kannattavaa kiinnittää huomiota yrityksen myyntikuntoon missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa.

Jos taas yrityksen osto kiinnostaa, tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuudessa esitellään omistajanvaihdosta edistäviä palveluita ja kuullaan omakohtaisia kokemuksia ja vinkkejään omistajanvaihdoksista.

Ilmoittauduthan viimeistään 14.5. tällä lomakkeella >>

Ohjelma

16:45 alkaen kahvitarjoilu ja joustava saapuminen. Ohjelma alkaa klo 17.00. Lopuksi on aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle klo 19 asti.

·       Paikallisia yritystarinoita

Pirkanmaan Yrittäjien kuntakiertue: tuki ja palvelut ennen omistajanvaihdosta:

·       Kohti onnistuneita omistajanvaihdoksia: Pirkanmaan Yrittäjät. Miksi omistajanvaihdoksia kannattaa edistää ja miten ne vaikuttavat alueiden elinvoimaan?

·       Yrityskauppa yritysvälittäjän näkökulmasta: Yrityskaupan asiantuntija. Yrityksen myyntikuntoon laittaminen ja arvonmääritys

·       Kumppanisi yrityksen jokaisessa vaiheessa: TE-palvelujen yrityspalvelut. Mitä palveluja TE-palvelut yrityspalvelut voi tarjota omistajanvaihdoksen kynnyksellä?

·       Kokemus auttaa: Yrityskummit. Yrityskummi kulkee pk-yrittäjän rinnalla yrittäjätaipaleen eri vaiheissa

·       Vahvaa yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa: oppilaitoksen puheenvuoro. Laaja-alainen ja ketterä koulutuksenjärjestäjä tukee yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia

Tapahtuma on osa Pirkanmaan Yrittäjien omistajanvaihdokset -kiertuetta ja järjestetään yhteistyössä Omistajanvaihdospolku-hankkeen sekä Akaan kaupungin ja Urjalan kunnan elinkeinopalvelujen kanssa.

 
 
 
 
x