Sisältöön »
 

Ilmoita tapahtuma

 

Tapahtumat

Kesäpöhinät

Kesäpöhinät

04.05.2024 – 01.06.2024

Yhtenäiskoululla järjestetyt lauantaipöhinät jäävät kesätauolle, mutta innokkaiden vapaaehtoisten voimin toiminto tulee nyt jatkumaan viikoittain ulkoilua suosien! 

Tervetuloa KESÄPÖHINÖIHIN lauantaisin klo 10.30-12! Toukokuussa kesäpöhinät järjestetään Kajaniemi camping -leirintäalueella osoitteessa Kajaniementie 79, 31720 Urjalankylä. Kesäkuussa pöhinät tullaan järjestämään myös Lammiharjulla. Tästä tarkempaa tietoa lähempänä. 

Kesäpöhinöiden tarkoituksena on lauantaipöhinöiden tapaan tarjota aika ja paikka ylisukupolviseen kohtaamiseen ja mielekkääseen tekemiseen. Osallistuminen on täysin ilmaista ja kaikille avointa! Kesäpöhinät järjestetään viikoittain niin pitkään, kun kävijöitä ja vastuuohjaajia riittää. Kannattaa seurailla ilmoittelua Urjalan kotisivuilla.

KESÄPÖHINÖISSÄ

-          ulkoillaan yhdessä

-          paikanpäältä löytyy joitakin pihapelejä ja ulkoleluja (voit tuoda myös omia mukanasi)

-          tarjolla on ilmaiseksi pientä aamupalaa

Pöhinöissä kaikki paikallaolijat vastaavat toiminnan onnistuneesta toteutuksesta. Jokainen vastaa omien jälkiensä siivoamisesta ja kaikenikäiset lapset ovat omien huoltajien vastuulla. Pöhinöissä ei ole ohjattua toimintaa, vaan paikallaolijat voivat luoda tapahtumaan itselle mieluisaa toimintaa.

Tarjolla on ilmaiseksi pientä aamupalaa ja halutessaan voi tuoda mukanaan oman kupin, kulhon ja lusikan jätemäärän vähentämiseksi. Paikalta löytyy myös kertakäyttöastioita.

Mikäli olet kiinnostunut olemaan pöhinöiden suunnittelussa ja toteutuksessa mukana, voit ilmoittutua vastuuhenkilöiden verkostoon liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidille (heidi.jalli@urjala.fi/ 040 335 4372). Vastuuhenkilöillä on oma WhatsApp –ryhmä, jossa viestittelemme pöhinöihin liittyvistä asioista.

Tule rohkeasti mukaan luomaan yhteisöllisiä kesäpöhinöitä! Juuri sinä olet lämpimästi tervetullut!

 
 
 
 
x