Sisältöön »
 

Ilmoita tapahtuma

 

Tapahtumat

Yhteiskävelyretki Lammiharjulta Pölkinvuoreen, lähtö klo 13

Yhteiskävelyretki Lammiharjulta Pölkinvuoreen, lähtö klo 13

Yhteyshenkilö: Jukka Mattsson 040 7376 486

19.05.2024

Tervetuloa yhteiskävelyretkelle Lammiharjulta Pölkinvuoren elämyspuutarhaan su 19.5 ihastelemaan keväisiä maisemia ja ainakin ensimmäisiä kevään kukkijoita. Retkeilijät pääsevät ihastelemaan Pölkinvuoren kaunista aluetta porukan mukana ilmaiseksi (liikuntapalvelut tarjoaa). Aina on yhtä jännää, mitkä kukat ennättävät puhjeta väriloistoon ennen retken ajankohtaa. 

Lähtö tapahtuu klo 13 Lammiharjun ulkoilualueelta, osoitteesta Huhmarinmäentie 45. Retken pituus on yhteensä noin 10 km ja matkanjohtajana toimiva Jukka Mattsson johdattaa meidät kohteeseen ja takaisin ihanaa polkureitistöä pitkin. Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli pitää perää ja varmistaa, että kaikki pysyvät porukan mukana. Matkaa taitetaan rauhalliseen tahtiin. 

Pölkinvuoressa jokainen voi tutustua kohteeseen oma-aloitteisesti ja on mahdollista, että itse Peikkokin piipahtaa meitä tervehtimässä. Kohteessa on myös kahvio, josta voi halutessaan ostaa retkievästä (mm. kahvia, leivoksen, grillimakkaraa). 

Pölkinvuoren elämyspuutarhaan voit tutustua lisää: https://www.polkinvuori.com/ 

Retken järjestävät Liikuntapalvelut ja Huhdin kyläyhdistys ja avan kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Mikäli Lammiharjun ulkoilualue ei ole entuudestaan tuttu paikka, kannattaa saapua paikalle etuajassa ja tutustua samalla käynnillä upeaan ulkoilu- ja liikunta-alueeseen.

 
 
 
 
x