Sisältöön »
 

Ilmoita tapahtuma

 

Tapahtumat

Kuntosaliharjoittelun aloittelijaryhmä, Heidi Jalli paikalla 21.5.

Kuntosaliharjoittelun aloittelijaryhmä, Heidi Jalli paikalla 21.5.

Sijainti: Yhtenäiskoulun kuntosali, sisäänkäynti G-ovesta
Yhteyshenkilö: Heidi Jalli 040 335 4372/heidi.jalli@urjala.fi

30.01.2024 – 31.12.2024

Kaikki kuntosaliharjoittelun alkutaipaleella olevat ovat tervetulleita harjoittelemaan yhtenäiskoulun kuntosalille tiistaisin klo 18-19! Alle 15-vuotiailla harjoittelijoilla tulee olla huoltaja mukana. Pieniä lapsia salille ei saa tulla.

Mikäli sinulla on jo kuntosaliavain ja haluat harjoitella ryhmässä, jossa muutkin ovat kuntosaliharjoittelun alkutaipaleella, voit vain tulla paikalle harjoittelemaan tiistaisin klo 18-19.

Mikäli sinulla ei ole avainta, voit tulla paikalle tiistaina niinä kertoina, jolloin liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli on paikalla, esimerkiksi ti 21.5.

Heidi on paikalla erikseen sovittavina kertoina ja mikäli haluat sopia tällaisesta kerrasta, ole häneen yhteydessä (heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372). Heidi ei ohjaa kuntosalilla kiertoharjoittelua vaan jokainen osallistuja tekee salilla haluamansa liikkeet. Heidiltä saat halutessasi kuntosaliohjelman ja hän auttaa liikkeiden valinnassa, suoritustekniikoissa ja häneltä voit myös kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä. 

Kävijöillä on mahdollisuus osallistua harjoitteluun kolme kertaa maksutta (niinä kertoina, kun Heidi on paikalla). Tämän jälkeen kävijöiltä vaaditaan harjoitteluun oma avain. Poikkeustapauksia ovat liikuntaneuvontapalvelun asiakkaat, joilla maksuttomia harjoituskertoja voi olla useampi. Nämä henkilöt sopivat asiasta suoraan Heidin kanssa.

Säännöllinen kuntosaliharjoittelu mm.

- edistää / ylläpitää toimintakykyä, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa

- ehkäisee monenlaisia sairauksia ja kiputiloja (esim. selkä ja niska-hartiaseudun vaivat)

- auttaa painonhallinnassa 

- edistää mielen hyvinvointia

Aloittelijaryhmässä harjoittelun aloittaminen on mukavaa eikä kenenkään tarvitse ottaa minkäänlaisia suorituspaineita. 

Toiveena on, että aloittelijoiden ryhmänaikaan kuntosalilla ei olisi ns. konkariharjoittelijoita. Kuntosaliavaimen haltioita ei kuitenkaan voi estää tulemasta salille, mutta pyyntö on heille esitetty. 

Kysy tarvittaessa lisää heidi.jalli@urjala.fi / 040 335 4372.

 
 
 
 
x