Sisältöön »
 
 

Tapahtumat

Kesäkuun Puukonttorin gallerian näyttelyssä Jenni Kalsola Suikaleita

Kesäkuun Puukonttorin gallerian näyttelyssä Jenni Kalsola Suikaleita

Sijainti: Nuutajärven Lasikylä
Yhteyshenkilö: puukonttoringalleria@gmail.com

02.06.2022 klo 12:00 – 30.06.2022 klo 17:00
Viikonpäivät: ke, to, pe, la, su

Nuutajärven Lasikylässä, Puukonttorin gallerian näyttelyssä on kesäkuussa Jenni Kalsolan Suikaleita -näyttely. Taiteilija kuvaa itse näyttelyä seuraavasti: 

"Suikaleita näyttelyn teokset kuvaavat hetkiä, joista välittyy tunne syvemmästä tarinasta, kuin ensisilmäys voi tavoittaa. Tiiviit raidat kuvaavat mennyttä elämää, perimää, historiaa, sattumaa. Yhteys muihin ihmisiin, luontoon ja koko ympäröivään maailmaan toteutuu maalauksissani, kun tiiviistä kudelmasta muodostuu kokonaisuus.

Olen kehittänyt omintakeisen menetelmän maalata ja taivuttaa perinteistä maalausta haluamaani suuntaan. Teoksissani yhdistyvät näin pysyvyys sekä muutos. Historiallinen värinä näyttäytyy tavassani maalata räsymattomaista pintaa, joka ankkuroituu hetken havainnointiin."
 
Jenni Kalsola on valmistunut Kankaanpään Taidekoulusta kuvataitelijaksi ja Taideteollisesta korkeakoulusta Taiteen maisteriksi. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut lukuisiin yhteis- ja ryhmänäyttelyihin. Hänen teoksiaan on ollut esillä mm. Helsingin Taidehallissa, Forssan museossa sekä Hämeenlinnan, Lahden, Riihimäen ja Varkauden taidemuseoissa.
 
Työskentelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

 

Ilmoita tapahtuma

 
 
 
 
x