Sisältöön »
 

ETSIVÄ NUORISOTYÖ

 
kuvakortit.jpg
 

Tyypillisiä tehtäviä etsivässä nuorisotyössä ovat luottamukselliset keskustelut sekä nuoren toiveesta auttaa ja tukea esimerkiksi Kelan ja Te-toimiston asioinneissa, hakea yhdessä koulu- ja työpaikkoja, ohjata sopiviin palveluihin ja suunnitella tulevaisuutta.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Urjalan kunnan Pyydä Apua lomakkeen kautta. Kohderyhmäämme sijoittuvat pyynnöt ohjataan Tiinalle.

 

Etsivä nuorisotyö

Nuorisolain 7 b §:n mukaan etsivän nuorisotyön tavoitteena on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen tai muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Avun vastaanottaminen on vapaaehtoista. Kohderyhmänä etsivässä nuorisotyössä ovat alle 29-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen ja työmarkkinoiden ulkopuolella tai muuten tuen tarpeessa.  Etsivä nuorisotyö tukee, kannustaa ja innostaa nuorta kohti täysivaltaista elämää.

 

Etsivää nuorisotyötä tukee                            

 
 

Ota yhteyttä

Etsivä nuorisotyöntekijä
Ida Mielonmäki
040 335 4213
ida.mielonmaki@urjala.fi

 

Pyydä apua-napin kautta voit viestittää Urjalan sosiaalitoimelle jos sinä, läheisesi, tuttavasi tarvitsee apua.
Napin kautta avautuu lomake.

Otamme sinuun kolmen päivän sisällä yhteyttä lomakkeen saatuamme, jotta voimme pohtia yhdessä miten me tai kunnan muut toimijat voisivat auttaa.

Lomakkeen voi täyttää myös nimettömänä, jolloin otamme ilmoitettuun henkilöön yhteyttä ja kysymme voisimmeko olla avuksi.

 

 
 
 
x