Sisältöön »
 

NuorisoTilatoiminta

 
 

Nuorisotila Majakka

Nuorisotila Majakka on urjalalaisten nuorten oma paikka, jonne voit tulla yksin tai kaverin kanssa viettämään vapaa-aikaasi. 

Vapaan oleilun lisäksi Majakalla voi esimerkiksi pelata biljardia sekä erilaisia lauta- ja konsolipelejä, askarrella tai kokkailla. Toisinaan järjestetään kisoja ja teemailtoja. Toimintaa suunnitellaan yhdessä nuoria osallistaen ja heidän toiveitansa kuunnellen. Ilmapiiri on rento ja kaikki tulevat yleensä hyvin toimeen keskenään. Nuorisotila on päihteetön ja turvallinen ajanviettopaikka, jossa on aina paikalla aikuinen ohjaaja.

Majakalle pääsee toistaiseksi ennakkoilmoittautumisen kautta keskiviikkoisin 5.lk-18v klo 14:30-18 ja perjantaisin 7.lk-18v. klo 17-21.

Ajankohtaiset linkit ilmoittautumiseen löytyy Discordin keskustelusta. 

Majakan oma Discord-serveri 

Majakan Discord on nuorille avoin keskustelualusta, johon pääsee liittymään tämän linkin kautta: https://discord.gg/kTGhamq Tarkemmat aikataulut nuorten Urjalan instagramista @nuortenurjala tai Discordin keskustelusta.

 

Yhdistysten ja seurojen kokoontumistila

Nuorisotila Majakka toimii myös yhdistysten ja seurojen kokoontumistilana. Majakalla on kolme erilaista tilaa, jossa toimintaa voi järjestää. Lisätietoja löydät Kunnan vuokrattavista tiloista. 

 

Ota yhteyttä

Nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja

Ronja Kannisto 

040 335 4263

ronja.kannisto@urjala.fi


 
 
 
x