Sisältöön »
 

NuorisoTilatoiminta

 
 

Nuorisotila Majakka

Nuorisotila Majakka on urjalalaisten nuorten oma paikka, jonne voit tulla yksin tai kaverin kanssa viettämään vapaa-aikaasi. 

Vapaan oleilun lisäksi Majakalla voi esimerkiksi pelata biljardia sekä erilaisia lauta- ja konsolipelejä, askarrella tai kokkailla. Toisinaan järjestetään kisoja ja teemailtoja. Toimintaa suunnitellaan yhdessä nuoria osallistaen ja heidän toiveitansa kuunnellen. Ilmapiiri on rento ja kaikki tulevat yleensä hyvin toimeen keskenään. Nuorisotila on päihteetön ja turvallinen ajanviettopaikka, jossa on aina paikalla aikuinen ohjaaja.

Majakan nuorten illat ovat keskiviikkoisin 5.lk-18v klo 14:30-18 ja perjantaisin 7.lk-18v. klo 17-21. Toiminnassa noudatetaan AVI:n rajoituksia ja käytetään maskeja. Maskit saa meiltä. 

Majakan oma Discord-serveri 

Majakan Discord on nuorille avoin keskustelualusta, johon pääsee liittymään tämän linkin kautta: https://discord.gg/kTGhamq Tarkemmat aikataulut nuorten Urjalan instagramista @nuortenurjala tai Discordin keskustelusta.

 

Yhdistysten ja seurojen kokoontumistila

Nuorisotila Majakka toimii myös yhdistysten ja seurojen kokoontumistilana. Majakalla on kolme erilaista tilaa, jossa toimintaa voi järjestää. Lisätietoja löydät Kunnan vuokrattavista tiloista. 

 

Ota yhteyttä

Nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja

Tehtävässä ei ole tällä hetkellä tekijää.

Perusnuorisotyön osalta ota yhteyttä


Sivistysjohtaja

Juha Salo

040 335 4250

juha.salo@urjala.fi


 

Pyydä apua-napin kautta voit viestittää Urjalan sosiaalitoimelle jos sinä, läheisesi, tuttavasi tarvitsee apua.
Napin kautta avautuu lomake.

Otamme sinuun kolmen päivän sisällä yhteyttä lomakkeen saatuamme, jotta voimme pohtia yhdessä miten me tai kunnan muut toimijat voisivat auttaa.

Lomakkeen voi täyttää myös nimettömänä, jolloin otamme ilmoitettuun henkilöön yhteyttä ja kysymme voisimmeko olla avuksi.

 

 
 
 
x