Sisältöön »
 

NuorisoTilatoiminta

 
 

Nuorisotila Majakka

Nuorisotila Majakka on urjalalaisten nuorten oma paikka, jonne voit tulla yksin tai kaverin kanssa viettämään vapaa-aikaasi. 

Vapaan oleilun lisäksi Majakalla voi esimerkiksi pelata biljardia sekä erilaisia lauta- ja konsolipelejä, askarrella tai kokkailla. Toisinaan järjestetään kisoja ja teemailtoja. Toimintaa suunnitellaan yhdessä nuoria osallistaen ja heidän toiveitansa kuunnellen. Ilmapiiri on rento ja kaikki tulevat yleensä hyvin toimeen keskenään. Nuorisotila on päihteetön ja turvallinen ajanviettopaikka, jossa on aina paikalla aikuinen ohjaaja.

Nuorisotila Majakka on auki syksyllä 2020 seuraavasti:

  •  keskiviikkoisin klo 14.30-18.00 kaikille 5.-luokkalaisista 18-vuotiaisiin. Ohjaajina Marjo Niittymäki ja Elina Nurminen.
  • perjantaisin klo 17.00-21.00 7.-luokkalaisista 18-vuotiaisiin. Ohjaajana toimivat Elina Nurminen, Susanna Karhu, Eija Vaittinen, Marjo Niittymäki ja Markus Lohermaa työvuorojen mukaisesti.

Majakan oma Discord-serveri 

Majakan Discord on nuorille avoin keskustelualusta, johon pääsee liittymään tämän linkin kautta: https://discord.gg/kTGhamq Tarkemmat aikataulut nuorten Urjalan instagramista @nuortenurjala tai Discordin keskustelusta.

 

Yhdistysten ja seurojen kokoontumistila

Nuorisotila Majakka toimii myös yhdistysten ja seurojen kokoontumistilana. Majakalla on kome erilaista tilaa, jossa toimintaa voi järjestää. Lisätietoja löydät Kunnan vuokrattavista tiloista. 

 

Ota yhteyttä

Nuoriso- ja liikuntaohjaaja
Marjo Niittymäki
040 335 4263
marjo.niittymaki@urjala.fi

Yksikkö
Liikunta- ja nuorisotyö

Osoite
Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Tampereentie 6 31760 Urjala

 
 
 
x