Sisältöön »
 

Toiminta-avustukset liikunta- ja nuorisotoimintaan

 
 

Sivistyslautakunta myöntää toiminta-avustuksia vuosittain liikunta- ja nuorisotoimintaa tekevien yhdistysten toiminnan tukemiseen. Avustettavien yhdistysten on järjestävä toimintaansa Urjalassa tai toiminnan on muuten kohdistuttava merkittävästi urjalalaisiin.

Toiminnan on edistettävä urjalalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Yhteisöllisyyden vahvistaminen ja kuntalaisten aktivoiminen ovat tärkeitä avustettavan toiminnan tavoitteita.

Avustusperusteet

Avustettavan seuran toiminnan on tullut jatkua vähintään yhden (1) vuoden ennen avustusten hakua. Nuorisotoimen avustusten on kohdistuttava alle 29 – vuotiaiden toimintaan.
Sivistyslautakunnan hyväksymät avustusperusteet kokonaisuudessaan.


Avustuksen hakeminen

Avustusta haetaan täyttämällä sähköinen avustushakemus. Liikunta- ja nuorisotoimen sähköiset avustushakemukset tulevat suoraan vastaanottajille. Avustushakemus tulee lähettää 30.4. klo 15.00 mennessä. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida.

Vuoden 2020 avustuksen käytöstä on tehtävä selvitys 31.8.2021 mennessä. 

Mikäli sähköisen hakemuksen täyttäminen tuottaa haasteita, ole yhteydessä Marjo Jäärniin.

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan avustushakemuksen kysymyksiin. Webropol-pohjaisessa sähköisessä avustushakemuksessa on myös "tallenna ja jatka myöhemmin" vaihtoehto.

Selvitys edellisen vuoden avustuksen käytöstä

Mikäli yhdistys on saanut edellisenä vuonna avustusta, on sen käytöstä tehtävä selvitys täyttämällä  avustuksen selvityslomake . Vuoden 2020 avustuksen käytöstä selvitys on tehtävä 31.8.2021 mennessä.

Mikäli tilinpäätöstä ei ole vahvistettu tähän mennessä, liitteeksi riittää tehty kirjanpito/osavuosikatsaus, jossa selkeästi näkyy toiminta-avustuksen käyttötarkoitus.

Sivistyslautakunta käsitteli vuoden 2019 avustusselvitykset 16.4.2020 kokouksessaan.

 

Ota yhteyttä

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Marjo Jäärni
marjo.jaarni@urjala.fi
040 335 4372



 

Lomakkeet

Avustushakemus

Avustuksen selvityslomake

 
 
 
x