Sisältöön »
 

Toiminta-avustukset liikunta- ja nuorisotoimintaan

 
 

Hyvinvointilautakunta myöntää toiminta-avustuksia vuosittain liikunta- ja nuorisotoimintaa tekevien yhdistysten toiminnan tukemiseen. Avustettavien yhdistysten on järjestettävä toimintaansa Urjalassa tai toiminnan on muuten kohdistuttava merkittävästi urjalalaisiin. 

Toiminnan on edistettävä urjalalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Yhteisöllisyyden vahvistaminen ja kuntalaisten aktivoiminen ovat tärkeitä avustettavan toiminnan tavoitteita.

Avustusperusteet

Avustettavan seuran toiminnan on tullut jatkua vähintään yhden (1) vuoden ennen avustusten hakua. Nuorisotoimen avustusten on kohdistuttava alle 29 – vuotiaiden toimintaan.
Sivistyslautakunnan hyväksymät avustusperusteet kokonaisuudessaan.


Avustuksen hakeminen

Avustusta haetaan täyttämällä sähköinen avustushakemus. Liikunta- ja nuorisotoimen sähköiset avustushakemukset tulevat suoraan vastaanottajille. Avustushakemus tulee lähettää viimeistään 30.4. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida.

Mikäli sähköisen hakemuksen täyttäminen tuottaa haasteita, ole yhteydessä Heidi Jalliin.

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan avustushakemuksen kysymyksiin. Webropol-pohjaisessa sähköisessä avustushakemuksessa on myös "tallenna ja jatka myöhemmin" vaihtoehto.

Kiusaamisen ehkäisy vapaa-ajalla Urjalan malli

Joukko eri vapaaehtoistoimijoita ja eri järjestöjen edustajia on tehnyt yhdessä kunnan nuoriso- ja liikuntatoimen kanssa yhteisen ison työn Urjalan mallin toteuttamiseksi. Kiusaamisen ehkäisy vapaa-ajalla Urjalan mallin julkistamistilaisuus oli 23.3.2022.

Tällä erää huoneentaulussa on julkaistu logoilla ne toimijat, jotka ovat olleet tähän astisessa matkassa mukana. Odotamme vain, että saamme mukaan liitettyä kaikkien Urjalan lasten ja nuorten parissa vapaaehtoistyötä tekevien järjestöjen ja toimijoiden logot. Tutustu Urjalan mallin huoneentauluun ja pelisääntöihin tästä.
 

Selvitys edellisen vuoden avustuksen käytöstä

Mikäli yhdistys on saanut edellisenä vuonna avustusta, on sen käytöstä tehtävä selvitys täyttämällä  avustuksen selvityslomake . Vuoden 2021 avustuksen käytöstä selvitys on tehtävä 28.2.2022 mennessä.

Mikäli tilinpäätöstä ei ole vahvistettu tähän mennessä, liitteeksi riittää tehty kirjanpito/osavuosikatsaus, jossa selkeästi näkyy toiminta-avustuksen käyttötarkoitus.

 

Ota yhteyttä

Nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori
Tiina Juutilainen
tiina.juutilainen@urjala.fi
040 335 4237

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
heidi.jalli@urjala.fi
040 335 4372 

Lomakkeet

Avustushakemus

Avustuksen selvityslomake

 
 
 
x