Sisältöön »
 

Muut avustukset ja huomioiminen

 
 

Sali- ja kenttävuorojen maksuttomuus:

Yhdistysten harjoitusvuorot kunnan omistamissa kiinteistöissä ja urheilualueilla ovat alle 18-vuotiaille, erityisryhmille sekä eläkeläisille maksuttomia ja paikallisille yhdistyksille aikuistoiminnan osalta - 50 % hinnoista (ei koske liikuntahallin kuntosalia).
Liikuntatilojen varaamisesta ja hinnoista löytyy lisätietoja täältä.

Urheilukentän osalta säännölliset vuorot haetaan liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo Jäärniltä (marjo.jaarni (at) urjala.fi / 040 335 4372) ja yksittäisissä vuoroissa voi olla yhteydessä kentänhoitaja Mika Nummiseen (040 335 4234).

Urheilukenttä ja sen vierestä löytyvät tenniskentät ovat kuntalaisten käytettävissä ilmaiseksi silloin, kun varattuja vuoroja ei ole.

Nuorisotila Majakan maksuttomuus:

Paikallisten järjestöjen, seurojen ja toimintaryhmien käyttövuorot lasten ja nuorten harrastetoimintaan ovat maksuttomia. Lue lisää Majakan varaamisesta.

Vuoden nuori:

Vuoden nuoren palkitsemisesta sivistyslautakunta päättää erikseen. Valintoja varten sivistyslautakunta pyytää ehdotuksia valintoihin perusteluineen syksyllä Urjalan Sanomissa kunnan ilmoituksella. Huomionosoitukset jaetaan sivistyslautakunnan toimesta itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.

Vuoden urheilija ja vuoden urheiluteko:

Vuoden urheilijan ja urheiluteon palkitsemisesta sivistyslautakunta päättää erikseen. Valintoja varten sivistyslautakunta pyytää ehdotuksia valintoihin perusteluineen syksyllä Urjalan Sanomissa kunnan ilmoituksella. Huomionosoitukset jaetaan sivistyslautakunnan toimesta itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.

Nuorisoyhdistysten ja urheiluseurojen muistaminen:

Urjalalaisten nuorisoyhdistysten ja urheiluseurojen täyttäessä tasavuosia tämä huomioidaan kunnan myöntämällä lahjakortilla. Kätevimmin muistaminen käy järjestön järjestämässä tilaisuudessa.

Urheilijoiden muistaminen:

Yksilö- tai joukkueurheilulajeissa menestyneitä huomioidaan kunnan myöntämällä stipendillä. Stipendit luovutetaan Itsenäisyyspäivänjuhlan yhteydessä.

 

Ota yhteyttä

liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
040 335 4372
heidi.jalli@urjala.fi

Yksikkö
Liikunta- ja nuorisotyö

Osoite
Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Tampereentie 6 31760 Urjala

 

Säännöt ja lomakkeet

Urheilijoiden muistamissäännöt >>

Stipendin hakulomake >>

 
 
 
x