Sisältöön »
 

Liikuntapalvelut

 
 

Urjalan kunnan liikuntatoimen tehtävänä on huolehtia liikuntatoimen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. 

 

Talvilomaviikolla 9 tapahtuu

 
talviloma-2021-luisteluvuorot.jpg
 

Ulkona kuin lumiukko Urjala

 
ulkona-kuin-lumiukko-urjala-mainos-2351347611.jpg
 

Suomen Latu järjestää Ulkona kuin lumiukko -kampanjan, jonka tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa.

Kunnan nuoriso- ja liikuntatoimi haastaa sinutkin lumiukon tekotalkoisiin. Näin osallistut #UlkonaKuinLumiukko -haasteeseen: Rakenna yksi tai useampi lumiukko kampanja-aikana 17.2.-14.3.2021 ja vie rakentamiesi lumiukkojen määrä lumiukkolaskuriin, joka löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/lumiukko.

Mikäli haluat osallistua arvontaan, toimi seuraavalla tavalla: Ota rakentamastasi lumiukosta/lumiukoista kuva ja kommentoi kuvallasi tapahtuman julkaisua Urjalan kunnan nuoriso- ja liikuntatoimen Facebook-sivuilla. Kuvakommentin jättäneiden kesken suoritetaan arvonta kampanjan päättymisen jälkeen.

Ota haaste vastaan ja anna luovuutesi kukkia :)

 

Hyvinvointikortti

 

Hyvinvointikortin avulla voit seurata omaan hyvinvointiisi liittyviä asioita.
Hyvinvointikortin löydät viikosta 9 lähtien kirjastolta ja molemmissa marketeissa olevista kunnan markkinointitelineistä. Hyvinvointivinkkejäsi voit jakaa somessa #urjala.
Osallistu arvontaan antamalla palautetta hyvinvointikortista 31.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen marjo.jaarni@urjala.fi tai toimittamalla palaute kunnantalon Säästöpankin puoleisen sisäänkäynnin luona olevaan postilaatikkoon.
Yhteystiedot:
Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo Jäärni
040 335 4372
marjo.jaarni@urjala.fi

 

Ota yhteyttä

liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori, sijainen
Marjo Jäärni
040 335 4372
marjo.jaarni@urjala.fi

Yksikkö
Liikunta- ja nuorisotyö

Osoite
Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Tampereentie 6 31760 Urjala

 
 
 
 
x