Sisältöön »
 

HarrastusTOIMINTAA KAIKENIKÄISILLE

 
dsc-3881.jpg
 

Nuoriso- ja liikuntatoimi kokoaa tälle sivustolle linkit Urjalassa aktiivisesti toimivien yhdistysten sivuille sekä tietoja harrastusmahdollisuuksista, joita ei löydy internetistä. Urjalasta löytyy monipuolisesti toimintaa kaikenikäisille.  Lähde rohkeasti tutustumaan!

Nuoriso- ja liikuntayhdistykset

4H YHDISTYS
Urjalan 4H-yhdistys järjestää kerho- ja leiritoimintaa 6-12-vuotiaille lapsille, työllistää nuoria erilaisiin tehtäviin ja tarjoaa 13-28-vuotiaille nuorille mahdollisuuden kokeilla 4H-yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. Teemme työtä, jotta jokainen lapsi ja nuori löytää omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa, saa onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden kasvaa kestävään elämäntapaan, aktiiviseen työhön ja yrittäjyyteen.

HESSI-TALLIN VANHEMPAINYHDISTYS

MLL URJALA

RYUJINKAN

TAEKWONDO/JI DO KWAN

URJALAN HEVOSURHEILIJAT

URJALAN NAISVOIMISTELIJAT

URJALAN PALLOSEURA
Jalkapalloa jokaiselle: Tavoitteenamme on innostaa jalkapallon pariin ihmisiä mahdollisimman laajasti sekä kasvattaa lajin suosiota. Toiminnassamme toteutamme ja edistämme iloisuuden, Fair Play – reilun pelin, tasa-arvon, suvaitsevaisuuden sekä yhteisöllisyyden periaatteita.

URJALAN SISUKIEKKO

URJALAN TENNISSEURA

URJALAN URHEILIJAT
Monipuolinen yleisseura, jossa voi tällä hetkellä harrastaa aktiivisesti yleisurheilua, suunnistusta, hiihtoa, maahockeyta ja sulkapalloa.

URJALAN URHEILUAUTOILIJAT
Urjalan Urheiluautoilijat ry on yksi AKK- lajiliiton yhdistyksistä. Toimintaamme ohjaavat turvallisuus, yhteisöllisyys, nuorisotyö ja ympäristövastuu.

URJAN VARSTAT
Toteuttaa partio-ohjelman mukaista toimintaa kouluikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Jokaiselle pyritään tarjoamaan harrastus, johon kaikki ovat tervetulleita omana itsenään.

Eläkeyhdistykset

ELÄKELIITON URJALAN YHDISTYS
Tarjoaa jäsenilleen retkiä, liikuntaa ja erilaisia tapahtumia. Aloitamme kokoontumiset yhdessä kahvitellen parillisten viikkojen tiistaina Majakalla.

URJALAN ELÄKKEENSAAJAT
Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa jäsenistölleen mielekästä ja virikkeellistä toimintaa arjen rutiinien vastapainoksi.

Muut

VALKEAKOSKI-OPISTO
Monipuolisesti kursseja Urjalassa mm. käsitöihin, liikuntaan ja musiikkiin liittyen.

Mikäli haluat lisätä tietoa tälle sivulle, ole yhteydessä liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalliin (etunimi.sukunimi@urjala.fi).

Urjalan tapahtumakalenterin ja Harrastusvihko 55+ julkaisujen kokoaminen on ainakin toistaiseksi tauolla koronatilanteen vuoksi. 


 
 
 
 
x