Sisältöön »
 

Sivistystoimisto

 
 

Sivistystoimisto vastaa hallinnon kansliapalveluista ja koulujen hallinnosta ja koordinoinnista yhteisten asioiden osalta. Sivistystoimisto vastaa toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä palvelujen riittävyydestä. Sivistystoimisto toimii sivistyslautakunnan alaisena yksikkönä vastaten lautakuntatyöskentelyyn liittyvistä asioista. Sivistyspalvelukeskuksen ydinprosessina on kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin edistäminen ja tätä tehtävää sivistystoimiston henkilökunta toteuttaa osaltaan. 

Sivistystoimisto on osa sivistyspalvelukeskusta, jonka johtajana toimii sivistysjohtaja Juha Salo. Sivistystoimisto sijaitsee kunnanviraston 2. kerroksessa.


 

Sivistyspalvelukeskuksen prosessikäsikirja

Prosessikuvausten tarkoituksena on tehdä näkyväksi Urjalan sivistyspalvelukeskuksen toimintaa ja työvaiheita. Prosessikäsikirjan ideana on antaa palvelukeskuksen asiakkaalle tieto kuvattuihin prosesseihin liittyvistä toimenpiteistä. Asiakas saa käsikirjan avulla selville esimerkiksi sen, millaisia toimenpiteitä hänen jättämänsä hakemuksen käsittelyssä on. 


 
 

Yhteystiedot

Sivistystoimisto
040 335 4251
sivistystoimisto@urjala.fi 

Hallintosihteeri
Jaana Jokikoivu-Hiukkamäki
040 335 4251
jaana.jokikoivu-hiukkamaki@urjala.fi 

Palvelusihteeri
Elina Nurminen
040 335 4287
elina.nurminen@urjala.fi 

Sivistysjohtaja
Juha Salo
040 335 4250
juha.salo@urjala.fi 

 

Linkit

Sivistyspalvelukeskuksen prosessikäsikirja

 
 
 
x