Sisältöön »
 

Liikkuminen

 
 

Löydä oma tapasi liikkua oman terveytesi ja hyvinvointisi tähden!

Tältä sivulta löydät tietoa Urjalan liikkumismahdollisuuksista sekä erinomaisia linkkejä, joiden kautta pääset hakemaan luotettavaa tietoa sekä motivaatiota liikkumiseen. 

Urjalan liikuntatoimi

Voit kysyä Urjalan harrastusmahdollisuuksista ja saada neuvontaa liikunnan aloittamiseen. Liikuntatoimi järjestää muutamia kertoja vuosittain kuntosalilla maksuttomia ja kaikille avoimia tutustumisvuoroja sekä erilaisia matalan kynnyksen liikuntatoimintoja, kuten yhteiskävelyretkiä. Tutustu liikuntatoimen sivuihin tästä linkistä.

Avoimet ja ilmaiset palloiluvuorot

Viikoittain kokoontuvat ryhmät (lajeina lentopallo, salibandy ja sulkapallo) on tarkoitettu kaikille kuntalaisille oman hyvinvoinnin tukemiseksi. Lisätietoja löydät tästä linkistä.

Urjalan liikuntapaikat on listattu tämän sivun loppuun ja ne löytyvät myös yllä olevasta liikuntatoimen linkistä.

Liikuntaa verkossa

Oletko kuullut sanonnan "Liike on lääke"? Linkin kautta pääset tutustumaan Ukk-instituutin kattavaan aineistoon siitä, miten moninaisesti liikunta vaikuttaa ihmisen terveyteen. Aihetta käsitellään mm. mielenterveyden, painonhallinnan, eri sairauksien, työkyvyn ja unen näkökulmasta.

Tunnetko aikuisten liikkumissuositukset? UKK- instituutin sivulta löytyvä liikkumisen suositus 18-64- vuotiaille kertoo terveyden kannalta riittävän viikottaisen liikkumisen määrän muistuttaen, että kaiken pohjana on riittävä palautuminen ja uni. Sivuilta löydät myös tietoa liikkumisen vaikutuksista sekä vinkkejä liikunnan aloittamiseen

Ukk-instituutin sivuilla pääset myös tutustumaan monen suositun liikuntalajin tuottamiin terveyshyötyihin. Kannattaa tutustua, kuinka monipuolisesti esimerkiksi kävely, pyöräily, vesiliikunta ja hiihto vaikuttavat terveyteemme. 

Pirjanmaan sairaanhoitopiirin elintapaohjaussivustolta löydät mm. kaikenikäisille sopivia jumppaohjeita sekä selkäliiton jumppaohjeita selälle ja niskalle. 

Terveyskylästä löydät omahoito-ohjelman liikunnan aloittamiseen. Ohjelma on ilmainen ja kaikkien käytettävissä, mutta vaatii kirjautumisen.

Urjalan liikuntapaikat

 

Ota yhteyttä

Yksikkö
Liikunta- ja nuorisotyö

Osoite
Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Tampereentie 6 31760 Urjala

liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori
Heidi Jalli
040 335 4372
heidi.jalli@urjala.fi

 

Urheiluseurat tarjoavat Urjalassa monipuolisia liikkumismahdollisuuksia.

Listauksen Urjalassa toimivista urheiluseuroista löydät tästä linkistä.


 
 
 
x