Sisältöön »
 
 

Tälle sivulle on kerätty erilaisia ravitsemukseen liittyviä palveluita. Linkkien takaa löydät myös tietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä painonhallinnasta.

Yksilöllistä ravitsemusohjausta

Yleistä ravitsemusohjausta annetaan hoitajien ja lääkäreiden vastaanotoilla. Kohderyhmänä ovat kaikki ravitsemusohjausta tarvitsevat kuntalaiset, joilla on esim. ylipainoa, sydän- ja verisuonisairauksia, korkea verensokeri tai diabetes, tai muu ruuansulatuskanavan alueen sairaus, ruoka-allergia tai – yliherkkyys, kasvisruokavalio, nielemis- tai syömisvaikeuksia, ruokahaluttomuutta tai muita syömiseen liittyviä ongelmia.

Tutustu lisää www.pirha.fi -sivuilla.

Ohjausta ryhmässä

Valkeakoski-opistolla on kursseja käytännön ruuanvalmistuksesta ja painonhallinnasta. Tutustu Valkeakoski-opiston palveluihin tästä linkistä.

Sähköisiä palveluita verkossa

Tunnetko aikuisten ravitsemussuositukset? Ruokaviraston sivuilla pääset tutustumaan terveyttä edistävään ruokavalioon sekä aikuisten ravitsemussuosituksiin. 

Painonhallintatalo

Painonhallintatalo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi.  Tutustu tästä linkistä Terveyskylän Painonhallintataloon.

Omaolon terveyttä edistävä ravinto -valmennus

Terveyttä edistävän ravinnon valmennus tarjoaa käytännön työkalut ja vinkit terveelliseen syömiseen. Valmennus on ilmainen ja kaikkien käytettävissä, mutta vaatii vahvan tunnistautumisen. Tutustu valmennukseen tästä linkistä.

Fineli

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämillä sivuilla pääset mm. tutustumaan elintarvikkeiden ravintosisältöihin ja pitämään ruokapäiväkirjaa. Tutustu tästä Finelin sivuihin.

Irti ahminnasta! -itsehoito-ohjelma

Irti ahminnasta! -itsehoito-ohjelma auttaa sinua askel askeleelta kohti tasapainoisempaa suhdetta ruokaan. Tutustu itsehoito-ohjelmaan tästä linkistä.

Terve sydän syömällä

Sydänliiton sivustolla on testejä, joiden avulla oivallat syömisesi vaikutuksen sydänterveyteen ja saat vinkkejä, kuinka muutat syömistäsi parempaan suuntaan. Tutustu sivuihin tästä linkistä.

Suun terveys

Suun terveyttä käsitteleviltä sivuilta löydät tietoa terveellisistä ruokatottumuksista. Lue lisää I Love Suu- sivultolta.

Tietoa Urjalan hammashoidosta löydät tästä linkistä.

 
 
 
x