Sisältöön »
 

Työllisyyspalvelut työnhakijalle

 
nimeton-suunnmalli-1.png
 

Urjalan osaamisen kehittämisen palvelut

Urjalan työllisyyspalvelut auttavat Sinua työnhakija löytämään oman polkusi kohti koulutusta tai työelämää. Ole yhteydessä työllisyyspalveluiden valmentajaan keskustellaksesi tarkemmin koulutusratkaisuista tilanteessasi. 

Valmentajan tavoitat numeroista 040 335 4383  ja 050 477 6747

Urjalan kuntouttavat palvelut

Työllisyyspalveluiden asiakkaana sinulle nimetään OMA-valmentaja. Hänen kanssaan voit keskustella kaikista työllistymiseen ja koulutuksiin liittyvistä asioista. Hän kartoittaa tilanteesi keskustellen ja ohjaa sinua suunnitelmallisesti palveluihin joissa pääset eteenpäin omien toiveiden ja tavoitteittesi mukaisesti. Urjalan työllisyyspalvelut ovat mukana Pirkanmaan kuntakokeilussa jonka puitteissa tarjoamme sinulle tarpeittesi mukaisesti terveystarkastusta, kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua tai uravalmennusta. Saat tukea ja ohjausta kohti opiskelua tai palkkatuettua työtä.

Työttömien terveystarkastuksen järjestäminen >>

OMA-valmentajan tavoitat numeroista 040 335 4383 ja 050 477 6747  tai sähköpostilla  tyollisyyspalvelut@urjala.fi

Monialainen yhteispalvelu 

– kun tarvitset viranomaisten palvelujen yhteensovittamista

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on TE-toimiston, kunnan ja Kelan yhteinen toimintamalli, joka palvelee pidempään työttömänä olleita työnhakijoita. Se tarjoaa työnhakijalle eri viranomaisten palveluja yhden luukun periaatteella. Työskentely perustuu asiakaslähtöiseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Palvelu on tarjolla jokaisen TE-toimiston alueella ja kaikissa Manner-Suomen kunnissa.

Monialaisessa yhteispalvelussa selvitetään, mitä palveluja tarvitset työllistymisesi edistämiseksi ja kanssasi laaditaan monialainen työllistymissuunnitelma. Suunnitelma voi sisältää julkisia työvoimapalveluja, sosiaali- ja terveyspalveluja sekä kuntoutuspalveluja.

TE-toimisto, kunta tai Kela ohjaa sinut yhteispalvelun asiakkaaksi. Voit tiedustella palveluun pääsyn kriteerejä omavirkailijaltasi ja tehdä aloitteen monialaiseen yhteispalveluun ohjaamisesta. Asiointi monialaisessa yhteispalvelussa tapahtuu ajanvarauksella.

Asiakasohjauksen kuvaus

(klikkaa isommaksi)

Asiakasohjauksen prosessikuvaus


 

Palvelemme Sinua kaikissa työllistymiseen ja koulutukseen liittyvissä asioissa arkisin ma-pe klo 9-15.

tyollisyyspalvelut@urjala.fi

 
 

Hankkeet

Työtie –hanke
Entergr8 -hanke

Linkit

Ohjeita työnhakijalle>>

Työnhakijaksi ilmoittautuminen (ilman pankkitunnuksia)>>

Työttömien terveystarkastuksen järjestäminen >>

 
 
 
x