Sisältöön »
 

4H-YRITYKSEN KÄYNNISTÄMINEN

 
iloisia kesätyöntekijöitä
 

4H-yrityksen avulla sinun on helppo kokeilla oman yrityksen perustamista, pyörittämistä, markkinoimista sekä yrittäjänä oloa.

4H-yrityksessä riskit ovat pienet ja sinulla on ohjaaja tukenasi!

 

Mitään tiettyä yrittäjätyyppiä ei ole! Voit siis olla huoleti ja kokeilla. 

4H-yrittäjänä voit perustaa yrityksen omasta mielenkiinnon kohteestasi. Kiinnostavatko sinua pihatyöt, eläintenhoito, leipominen tai jokin muu? Sinä päätät millaisia tuotteita tai palveluita yrityksesi tarjoaa.

Katso tästä lyhyt video 4H-yrittäjyydestä ja ota selvää, voisiko se olla juuri sinun juttusi.

 
 
 

Ennen kun pääset työskentelemään yrittäjänä ota yhteyttä Urjalan 4H-yhdistykseen ja sovi yrittäjyyskurssin suorittamisesta. Yrittäjyyskurssin suorittaminen on ensimmäinen askel oman 4H-yrityksen perustamisessa. 

Kunta tukee uusien 4H-yritysten perustamista yrityssetelillä 

Nyt sinulla on erityisen hieno tilaisuus kokeilla 4H-yrittäjyyttä, sillä Urjalan kunta tarjoaa 300€ suuruisen yrityssetelin uusien 4H-yritysten käynnistämiseen 13–28-vuotiaille urjalalaisille nuorille. Yrityksen tulee toimia vuoden 2022 aikana,  ja yritystoimintaa saa jatkaa niin pitkään kun haluat. Voit siis työllistää itsesi yrittäjänä jatkossakin ja sinulla on varma kesätyö tulevinakin vuosina. Yritysseteliä voit hakea, kun yrittäjyyskurssi on suoritettu ja liiketoimintasuunnitelma hyväksytty. Yrittäjyyskurssi tulee olla suoritettuna viimeistään 31.10.2022, jotta yrityksen toiminta ehtii käynnistyä vielä kuluvan vuoden aikana. Kotikuntasi tulee olla Urjala yrittäjyyskurssille hakeuduttaessa. 

Yritysseteli voidaan myöntää samalle henkilölle vain kerran. Rahan saa käyttöönsä, kun yrittäjyyskurssi, perustamisilmoitus sekä liiketoimintasuunnitelma on tehty, ja sopiva yritysohjaaja löytynyt. Yritysseteli on starttirahatyyppinen kannustin nuorelle oman yrityksen perustamiseksi. Tuella voit kattaa 4H-yrityksen perustamisesta syntyviä kuluja, kuten vakuutuskuluja, markkinointikuluja, väline- ja tarvikekuluja tai vuokrakuluja. Yritysseteliä käyttävän yrityksen tulee yltää vähintään 50€ liikevaihtoon. Mahdollisessa tuen väärinkäytön tapauksessa kunnalla on oikeus periä tuki takaisin. 

Lisätietoja oman 4H-yrityksen perustamisesta

 
4hyritys-logo940973807.jpg
 
 

Ota yhteyttä

4H toiminnanjohtaja

Katri Uolamo

katri.uolamo@4h.fi

040 731 6566


Linkit


 
 
 
x